rolnikpatryk

Koszulki farmer.pl

43 posts in this topic

To są jakieś opłaty dla użytkowników forum? Myślałem, że to w ramach reklamy i chciałem zamówić ale jak tak to nie chcę, no chyba że dla moderatorów będą personalizowane np.: moderator forum farmera "ikcomas"

47 minut temu, ikcomas napisał:

To są jakieś opłaty dla użytkowników forum?

Nie ma. Takie dodatkowe ciche opłaty to jedynie w pzł. 

... no ja już mam kilka np. koszulkę Fendta z napisem "Jestem stary niedołężny ale traktor mam potężny", albo  "Piwo to moje paliwo"... więc koszulka Farmera do kolekcji by mogła być...:)

No właśnie myślałem, że będzie zielona a jest czarna. Tak to generalnie nadaje się najwyżej do oc kombajnu bo na pole w takiej to ja piórkuję. No i lekko tandetne wykonanie napisów, spierze się po dwóch praniach. Za to materiał w porządku, no i metka miękka w normalnym miejscu a nie jak w tych tureckich na boku i strasznie twarda drapiąca, którą odpruć to trzeba mieć inżyniera wyższej szkoły krawiectwa.

Darowanemu koszulku nie zaglądaj w metku @ikcomas.

Fajna koszulka. Na świetnym podkładzie fruit od the ... 

Farmer.pl Pomyslcie nad sprzedażą koszulek z waszym logo. Ja bym chciał mieć taką kozacką z napisem "Proud to be a farmer.pl"

Witam, mam pytanie do panów. Czy ktoś z tutaj zgromadzonych może polecić stronę ze spodniami męskimi w dużych rozmiarach? W sieci znalazłem coś takiego ........... co sądzicie? Niedługo zbliża się kilka ważnych dla mnie okazji i żona naciska, abym odświeżył trochę swoją garderobę. Dodam, że przywiązuję dużą uwagę do jakości, a ta wydaje się być na wysokim poziomie. Mimo wszystko nie jestem przekonany i będę wdzięczny za Wasze polecenia i opinie. 

Edited by jarki

Byłoby lepszą jakością z twojej strony, gdybyś większą uwagę przywiązał do ruchu i ćwiczeń. Żona widać słabo naciska, a ty wcale nie ciśniesz i dupa rośnie. 

2 people like this

A ja nie mogłem się powstrzymać od odpowiedzi. Żeby jeszcze dał w reklamach, to pewnie bym to olał, ale buractwo chamstwa nauczone...