Napisano Sierpień 23, 2023 · Zgłoś post Czekam na pierwszą połowę października. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 23, 2023 · Zgłoś post Wymienię za pszenicę paszową.Sześcioro mi do szkoły idzie-to mimo 300+500 PLUSów jestem na minus! @lokizom jakie u Ciebie ceny przed podwyżką? Tutaj chyba 1725 brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 23, 2023 · Zgłoś post 3 godziny temu, lokizom napisał: Od poniedziałku bedzie kolejna podwyzka azotowych, o 50 zl/t. Ktoś coś kupował? @miwigos? Nic nie kupione , pierwszy raz w życiu tak mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 23, 2023 · Zgłoś post Chłopy,a jaki VAT jest na nawozy?U Gabriela J. po 1550 netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 24, 2023 · Zgłoś post 8% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 25, 2023 · Zgłoś post Ten rok bez NPK nam wysoką zasobność to myślę że bez spadku plonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 25, 2023 · Zgłoś post Po rzepaku daruję, albo sam superfosfat.Pod jęczmień ozimy 250kg Polifoski 6 wrzucę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 25, 2023 · Zgłoś post U mnie już rozsiane na ściernisko DAP i corncali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 25, 2023 · Zgłoś post Tysiac już wydane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 25, 2023 · Zgłoś post Czego tysiąc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 25, 2023 · Zgłoś post Tysiac złotych na sam nawoz na hektar ,,pod korzen". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 25, 2023 (edytowany) · Zgłoś post Mnie po b-b DAP i KornKali kosztowało 2270zł/3,5ha pod rzepak(NPK 25-65-57). Już myślałem, że dopłaty do zakupu nawozów wypłacili? Edytowano Sierpień 25, 2023 przez Pałuczanin1981 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 25, 2023 · Zgłoś post A pisali gdzieś kiedy wypłaca? Ja w tym roku wspomniany litewski 7:20:30 Pod pszenicę po rzepaku od lat jesienią nic nie daję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 27, 2023 · Zgłoś post Do końca roku mają czas na wypłatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 28, 2023 · Zgłoś post @lokizom jakie ceny masz na kizeryt? u mnie poli 6 mozna dostac po 3300 ale prewaznie 3600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 28, 2023 · Zgłoś post Kolo 1200, nawet delikatnie poniżej te nie K+S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 8, 2023 · Zgłoś post Pokupili azotowe?Ja się spóźniłem i cena ostro w górę...Tusku ratuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 8, 2023 · Zgłoś post Nie, lubię dreszczyk emocji. Niebawem pewnie się też pokończą zapasy u tych co nakupili na 3 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 8, 2023 · Zgłoś post Azot tak RSM32. Jeszcze siarczan magnezu i mocznik do pryskania jako adiuwant. NPK maj-czerwiec może się poszuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 8, 2023 · Zgłoś post Ja tylko musze sierczan magnezu do oprysku poszukać , reszta juz jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 8, 2023 · Zgłoś post Ja też mam już dawno auto saletry i rsmu. Auto siarczanu magnezu jeszcze do kupienia bo nie mam miejsca narazie na skladowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 8, 2023 · Zgłoś post @miwigospo 37 brutto za 25 kg jest przy zakupie calej plaety, caldena agravita siedmiowodny, dobra cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 8, 2023 · Zgłoś post Dziś przywlekli sól "pod pług" na buraki i Esta-kiserit(w piątek może na rzepak rozrzucę). Teraz czekam na zaliczki dopłat.Jako,że nie głosowałem-nie spodziewał bym ich się prędko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 8, 2023 · Zgłoś post Gdyby to tak działało, to nigdy bym nie dostał :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 8, 2023 · Zgłoś post Tutaj juz wpłynęły tydzień temu. @Pałuczanin1981 daj ten Kizeryt w styczniu lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach