Posted January 20 · Report post https://www.facebook.com/share/p/mLPKzosbSwnc3Lar/ Mapa protestow 6 godzin temu, miwigos napisał: Tylko traktory , czy samochdami też, kto jest organizatorem Możesz traktorem, autem. Flagi bierz Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21 · Report post @arszczecin pod jakim haslem jest ten protest? oraz jakie sa konkretnie postulaty? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21 · Report post Komunikat będzie dziś na profilu protest rolników. Ogólnie, szeroko patrząc: Ograniczanie i generowanie kosztów związanych z zielonym ładem vs wpływ tanszej żywności spoza eu bez obciążeń niszczącej rynku wspólnotowe. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22 (edited) · Report post Oooo kurde https://www.farmer.pl/fakty/ogolnopolski-protest-rolnikow-ponad-150-punktow-strajkowych-w-calym-kraju-znamy-postulaty,140731.html To jest dopiero lista postulatów a nie jakieś tam dopłaty do paliwa czy zwolnienia rolników od podatków. Jak ktoś mnie się pytał wcześniej przeciw czemu protestujecie to nie byłem w stanie jednym słowem powiedzieć i mówiłem: chyba przeciw wszystkiemu i całej Unii Europejskiej i ich durnotom. Ja od siebie nie dodałbym już nic. Pięknie! Tak się zastanawiam czy @arszczecin faktycznie istnieje czy to jakiś bot bo inaczej tego nie da się wytłumaczyć. Edited January 22 by ikcomas Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22 · Report post To do zobaczenia na protestach , na 10 rolników mojej wsi 3 pojedzie napewno , 4 zastanawia się Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22 · Report post To i tak piękna średnia bo u mnie na ponad 100 domów a powiedzmy, że jakieś 90 procent posiada pole to pojadę tylko ja z kolegą. Z drugiej strony na mojej kolonii jest 6 domów i tylko ja jestem rolnikiem. To wychodzi w sumie 100 procent. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22 · Report post 4 godziny temu, ikcomas napisał: Tak się zastanawiam czy @arszczecin faktycznie istnieje czy to jakiś bot bo inaczej tego nie da się wytłumaczyć Niedawno rozmawiałem osobiści z TYM botem ;) Dziś problemem młodych rolników jest wirtualność Oni nadają się do tiktoków tam najchętniej by się udzielali Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22 · Report post A skąd wiesz z kim rozmawiasz? Sztuczna inteligencja już dawno z nami rozmawia. Też z nim rozmawiałem niedawno ale dodzwonić się teraz to graniczy z cudem i nawet nie próbuję. Wiecznie zajęte. SMS-y dochodzą a odpowiedź wraca po paru godzinach. Tak trochę pół żartem pół serio pisałem przecież bo to niemożliwe żeby na takich obrotach normalny człowiek funkcjonował. Kto z tego forum nie wybiera się na protesty i dlaczego? Mapa jest, można jechać samochodem do najbliższego. Nikt daleko nie ma. Flaga to koszt 20 zł plus paliwo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22 · Report post Jadę autem.Ursusowi puściły hamulce...a tam górki i dołki...po co mam dowód stracić i mandat zaliczyć? @miwigos dryndnę w środę przed wyjazdem.Czym jedziesz? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22 · Report post Mówiąc całkiem poważnie to powinienem Kolegę przeprosić !! Tyle co @arszczecin przez te lata się nasłuchał z mojej strony ;) SZACUN Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23 · Report post To się spróbujemy poszukać.Chłopaki spod Gniezna też próbują dołączyć?nasze FORUM jest wielkie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23 · Report post Od nas 4 traktory będą Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23 · Report post Zapowiada się rozmach z trzech powiatów,a organizator niewiele miejsca przewidział na tej drodze technicznej.Jakiś baner-prześcieradło na wiadukcie powinni wywiesić żeby ktokolwiek z "S5" nas zauważył. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23 · Report post No i gitara, ruszyć tyłki kto jeszcze się nie zdecydował. Mapa cały czas się powiększa. https://www.google.de/maps/d/viewer?mid=1AHxdquBlWsAtRDT4WVqBQCzRUyMsqYU&ll=52.014438952571716%2C19.145136500000028&z=5 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23 · Report post 1 godzinę temu, ikcomas napisał: No i gitara, ruszyć tyłki kto jeszcze się nie zdecydował. Mapa cały czas się powiększa. https://www.google.de/maps/d/viewer?mid=1AHxdquBlWsAtRDT4WVqBQCzRUyMsqYU&ll=52.014438952571716%2C19.145136500000028&z=5 Mam dość już tej mapy. Pojawiła się mapa, na fb na grupach: to kpina nie mapa, mojego protestu nie ma. Nasi pytają a wysłałeś wiadomość o proteście na FB; @protestrolnikow ? Nic nie będę wysyłał zamieściłem na swoim fb. Jak chcą to znajdą :P 16 godzin temu, jarki napisał: Mówiąc całkiem poważnie to powinienem Kolegę przeprosić !! Tyle co @arszczecin przez te lata się nasłuchał z mojej strony ;) SZACUN 26 II 2013 robiłem swój pierwszy protest. Było 5 traktorów i 10 ludzi. @jarki się śmiał. Dziś się nie śmieje. A my ciągle robimy to samo. 19 godzin temu, ikcomas napisał: A skąd wiesz z kim rozmawiasz? Sztuczna inteligencja już dawno z nami rozmawia. Też z nim rozmawiałem niedawno ale dodzwonić się teraz to graniczy z cudem i nawet nie próbuję. Wiecznie zajęte. SMS-y dochodzą a odpowiedź wraca po paru godzinach. Tak trochę pół żartem pół serio pisałem przecież bo to niemożliwe żeby na takich obrotach normalny człowiek funkcjonował. Kto z tego forum nie wybiera się na protesty i dlaczego? Mapa jest, można jechać samochodem do najbliższego. Nikt daleko nie ma. Flaga to koszt 20 zł plus paliwo. Spokojnie. W przeciągu tygodnia pojawi się hejt. Czemu? Bo tak to już jest. Były dni że tylko kontakty wpisywałem jakieś 2 godziny dziennie. Były dni że rozmowa 3 minutowa generowała 3 kolejne nieodebrane połączenia. Dobrze że nas jest kilku w zachpom. Wiemy co robimy i po co. I chcemy POLITYKI ROLNEJ a nie rolnictwa w polityce. 20 godzin temu, jarki napisał: Niedawno rozmawiałem osobiści z TYM botem ;) Dziś problemem młodych rolników jest wirtualność Oni nadają się do tiktoków tam najchętniej by się udzielali Dobrze że kiedyś kawę u Ciebie piliśmy :P 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23 (edited) · Report post Pamiętasz kiedy zmieniłem zdanie i Cię pochwaliłem ? Wtedy kiedy Ty się uparłeś i postawiłeś na swoim Kiedy zorganizowaliście protest rolników nie polityków A już ta słynna AKCJA z handlarzem była perfect Edited January 23 by jarki Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23 · Report post @arszczecin nie przejmuj się jednostkami. Zawsze ktoś głupi się znajdzie. Robotę którą zrobiłeś nie zapomnimy. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23 · Report post Emil na PREZYDENTA!!! @arszczecin rozważasz taki scenariusz? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23 · Report post TAK. Za półtora roku. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24 (edited) · Report post To wróciliśmy z pokojowego protestu, nie myślałem że nas tylu będzie Edited January 24 by miwigos Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24 · Report post Było OK @miwigos i @grzegorzsoł! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24 (edited) · Report post Nie było żle jedna szruga przeleciała z 15 minut , chwilami słońce świeciło, gdyby nie wiatr było by ciepło Edited January 24 by miwigos Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24 · Report post https://doba.pl/dza/artykul/protest-rolnikow-na-razie-w-zabkowicach-nie-stosujemy-pelnej-blokady-drog-/32904/0https://zabkowice.express-miejski.pl/wiadomosc/47311,unijna-polityka-zniszczy-ziemie-i-polskiego-rolnika-protest-rolnikow-na-krajowej-osemce-foto Share this post Link to post Share on other sites