Napisano 25 Czerwiec · Zgłoś post Dnia 30.04.2024 o 14:56, jarki napisał: Nawet bym się nie łudził że można coś dostać za przymrozki w tym roku Choć u nas jak wyżej pisałem trzeba się składać na łapówkowiczów No nie trzeba jak się nie ubezpiecza No i co? Dostałem za przymrozki na 15% powierzchni. Zwróciło się 60% składki, dobre i to. Uszkodzenia od 2% do 8%. Pamiętajcie jak pierwszy raz szacują to żeby wpisali notkę o uszkodzeniach łodyg i przy drugim szacowaniu przypomnieć o tym bo w pierwszym protokole wpisują zawsze zero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 25 Czerwiec (edytowany) · Zgłoś post U nas wszyscy dostali za przymrozki , niezależnie od firmy 8 do 10 %, pojedyncze przypadki troszke więcej, zreszta nie pierwszy raz , dlatego ubezpieczm, bo jestem na plusie Edytowano 25 Czerwiec przez miwigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 12 Lipiec · Zgłoś post W PZU ile procent straty musi być aby wypłacili odszkodowanie? bo trochę obiło podczas ostatniej burzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 12 Lipiec · Zgłoś post W OWU masz wszystko. 10% ale jak nie masz franszyzy wykupionej to wypłata pomniejszona jest o jej wartość w umowie. Fajnie się to nazywa: przeniesienie odpowiedzialności za powstałą szkodę na rzecz ubezpieczającego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 12 Lipiec · Zgłoś post 6 godzin temu, barts napisał: W PZU ile procent straty musi być aby wypłacili odszkodowanie? bo trochę obiło podczas ostatniej burzy Za przymrozki już dostałeś , to teraz każdy % płatny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach