gom

Pogoda

6735 postów w tym temacie

podbijam na 0

i pewnie bedzie powtorka z ubieglego roku. do 15 kwietnia idealnie wszystko wygladalo, a ponizej coraz gorzej, gdzie nastepny deszcz 10 czerwca spadl

Nie chciało mi się logować ale jak już zajrzałeś to potwierdzam to co pisałem wcześniej. Upał na wschodzie niemiłosiernie skasował wodę. Pszenica już zwinięta w rurki, nie skracana, T1 nie robione bo i nie ma takiej potrzeby. Niby na 14:00 coś tam pokazuje ale pewnie znowu ominie. @barkas w piątek też Ciebie ominęło?

W piatek spadlo ze 4 l, ale na wieczor w sobote juz znaku nie bylo, przy sadzeniu ziemniakow zaczynalo sie kurzyc, temperatura robi swoje

i zjebalem sprawe, bo powinienem opryskiwacz w sobote czepiac i pryskac od rana lubiny doglebowo. Wczoraj byl juz na wierzchu

Edytowano przez ikcomas

Mnie o włos minęło wtedy ale w okolicy właśnie łubiny pryskali w sobotę rano wykorzystując właśnie ten deszcz.

Edytowano przez ikcomas

Na dziś nadają u nas jakieś lekkie burze i przeloty. Ja niedługo jadę N2 kończyć. Jutro może reszta R i T1. 

To ładnie dostaliście z @miwigos. Przy Waszych glebach to macie dosyć wody już pewnie do 20 maja. U mnie stawiam że jest wilgoci do max 10 maja

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się