Napisano Czerwiec 27, 2017 · Zgłoś post Te 730 to przegiołeś troche,ja kupiłem 799 netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 27, 2017 · Zgłoś post @jarki W tym roku szachy z zakupami ;) zobaczymy co będzie na początku lipca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 27, 2017 · Zgłoś post @jarki-jak można mieć DZIURĘ BUDŻETOWĄ w dobie 500+??? @miwigos-jakiś namiar na firmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 27, 2017 (edytowany) · Zgłoś post Już wyprzedali towar,cena w góre,agroperfect Edytowano Czerwiec 27, 2017 przez miwigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 27, 2017 · Zgłoś post Współpracujesz z tymi alchemikami ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 28, 2017 · Zgłoś post Drugi raz w życiu saletra,w pozostałe mikstury nie wierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 28, 2017 · Zgłoś post Ta saletra to z Puław ? bo Anwil jeszcze coś spuści chyba :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 28, 2017 · Zgłoś post Anwil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 13, 2017 · Zgłoś post Saletra +/- 1100 brutto jak Panowie w całej RP znów bez zmowy cenowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 13, 2017 · Zgłoś post Jedyna nadzieja w moczniku z phosagro A tak na marginesie kupujecie saletrę z importu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 14, 2017 · Zgłoś post Mocznik na start..to chociaż napisz jaka cena, chyba,że dla Ciebie nie starczy-jak forumowicze wykupią Tu co objechałem i obdzwoniłem to ponoć Anwil albo 32%wapniowa(kędzierzyn?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 14, 2017 · Zgłoś post Anwil zakupiony po 799 netto,23 czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 14, 2017 (edytowany) · Zgłoś post Ja mocznika z dziesięć lat nie sypałem Saletrą 32% wapniowa ?? Edytowano Listopad 15, 2017 przez ikcomas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 14, 2017 · Zgłoś post Czort wie Wuj taką kupił 32% N ale worków nie widziałem -może WSCHÓD? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 24, 2017 · Zgłoś post 75% fosforu wykorzystanie w ciągu czterech lat 25% poleży sobie w ziemi i może wnuki skorzystają tak twierdzi agrii Ale jest cudowna alternatywa właśnie oni ją mają http://www.farmer.pl/produkcja-roslinna/nawozy/jak-przeliczyc-straty-fosforu-na-jumbo-jet-y,75101.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 25, 2017 (edytowany) · Zgłoś post Co by o nich nie mówić i jak to się ma do efektywności i ekonomi nie wiem ale mocznik z ureazą , fosfor z ABSem jest to jakiś nowy kierunek a może w przyszłości standard . Edytowano Listopad 25, 2017 przez witch5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 25, 2017 · Zgłoś post A może tylko wyciskanie kasy z nas,co naukowiec to inne sugestie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 25, 2017 (edytowany) · Zgłoś post Jak za ich cenę, to wolę Polidap. Jak byś stosował co roku fosfor to tak jakby 75% było dostępne bo ciągle wykorzystywany bedzie ten z 2,3,4 lat. Być może jest lepiej dostępny w niekorzystnych warunkach Edytowano Listopad 25, 2017 przez lokizom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 25, 2017 · Zgłoś post Dokładnie (pomijając moją alergię na tą firmę) oni lubią gwiazdorzyc Póki co wolę poczciwy ruski towar bo znając fakty cena będzie nieadekwatna A mocznik super n46 ktoś z Was sypał jakie efekty oprócz kasy wydanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 25, 2017 · Zgłoś post Mi ten nawóz nie pasuje nie sieje XX lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 25, 2017 (edytowany) · Zgłoś post Mocznik to jest z AGRII?z YARA ktoś stosuje. Ogólnie wszystko pokupione może tanieć (saletra,kiserit,saletrzak,saletrosan,i owczy ultra 8) Edytowano Listopad 25, 2017 przez Pałuczanin81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 25, 2017 · Zgłoś post Mocznik pod jare jest odpowiednim nawozem azotowym A wracając do fosforu podstawa to pH 6-7 niskie to problem wyższe też niedobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 26, 2017 · Zgłoś post Według mnie to pod kuku jedynie,ale ja nie sieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 28, 2017 · Zgłoś post ktore dokladnie produkty luveny sa tak nic nie warte? jakis argument potrafisz uzasadnić? Cytat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 28, 2017 · Zgłoś post I jak go (superfosfat prosty) nazwać złym nawozem fosforowym ? No ale cóż jest mało skoncentrowany czyli dla głupców :D ;) @R-w ja znam takiego co zahacza rozsiewacz nawozu aby wqrwić sąsiada potrafi pusto na pole jechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach