Napisano Czerwiec 15, 2020 · Zgłoś post Czyli straciłeś ,bo w tym roku 200 tańsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 15, 2020 · Zgłoś post Żartowałem to znikoma ilość w porównaniu do potrzeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2020 · Zgłoś post RSM zakupiony po 720 netto. @miwigos po ile kupowałeś w tym roku saletrę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2020 (edytowany) · Zgłoś post Ile %,podobno ciężko kupić RSM ,ja po 824 Edytowano Czerwiec 22, 2020 przez miwigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2020 (edytowany) · Zgłoś post Tragedia, jeszcze tak nie miałem. W okolicy nic kompletnie nie mieli i przeciągali mnie aby zadzwonić w przyszłym tygodniu lub na początku miesiąca albo po 15 lipca jak będę fakturować cenniki z Puław. I tak w nieskończoność. Zamówiłem w województwie opolskim w firmie która ma 5500ha. Rsm 32 % Edytowano Czerwiec 22, 2020 przez przem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2020 · Zgłoś post U mnie tez byl po 720. Za duzo nikt nie chce sprzedawac po tej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 23, 2020 · Zgłoś post Bo RSM i polifoski 21 brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 23, 2020 · Zgłoś post Bo firmy biora na skladowanie do siebie, pozniej beda drozej sprzedawaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 23, 2020 · Zgłoś post Zabardzo się dorobiły na naszym garbie Mają setki hektarów to potrzebują nawozów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 16, 2020 · Zgłoś post RSM 32- 793,80zł t brutto 8% Canwil 27- 820,80zł t brutto 8% Lublin okolice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 16, 2020 · Zgłoś post Polifoska 6-1580,rok temu 1720zł brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 16, 2020 · Zgłoś post Ostatnio jak pytałem o ultra 8 to 1520 brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 16, 2020 · Zgłoś post To chyba zależy kto kiedy kupuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 17, 2020 · Zgłoś post Jeszcze ILE i gdzie Ja nadal ze stałego źródła i pochodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 18, 2020 · Zgłoś post Aż 2tony-źródło ponownie firma Damasławek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 30, 2020 · Zgłoś post Panwie ktoś miał z tym do czynienia? http://agrotradegrupa.com/pl/produkty/nawozy-profit/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 31, 2020 · Zgłoś post 25 zł tona ,gdzie tu haczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 12, 2020 · Zgłoś post Piszą że podnosi pH. Ile ton trzeba by dać zeby to osiągnąć. Co wtedy z potasem i z siarką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 12, 2020 · Zgłoś post Dla mnie ściema transport będzie droższy od nawozu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 16, 2020 · Zgłoś post @przem poproszę o jeszcze jedną tabelę Prenumerujesz chyba, nowoczesną uprawę. Była tam opracowana przez agronoma dużego gosp.roln. wysokość nawożenia P,K Według zasobności gleby. Przeszukałem kilka roczników , Nie mogę znależć Wydaję mi się że był to rok 2016 oczywiście +.- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 16, 2020 (edytowany) · Zgłoś post @suzin tak prenumeruję, czego dokładnie szukać Edytowano Grudzień 16, 2020 przez przem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 16, 2020 · Zgłoś post Tytułu artykułu nie pamiętam. Wydawało mi się że było to w ciekawych tematach. Ale tam nie znalazłem. Trzeba będzie kartka po kartce. Artykuł ma chyba, co najmniej trzy strony Miesiące to chyba koniec lata-jesień Tyle pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 20, 2020 · Zgłoś post @suzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 23, 2020 · Zgłoś post http://www.ckpulawy.com/pliki/Konferencja 2013/Prezentacja 4_J.Grocholski-Praktyczne_zastosowanie_rozwiazan_rolnictwa_precyzyjnego.pdf @suzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 23, 2020 · Zgłoś post No takie coś to moje marzenie, wydatek w takie narzędzia powoli staje się osiągalny dla takich gospodarstw około 100-200 ha. Sporo gospodarstw powyżej 500 ja już dysponuje taka technika. Oszczędności nawozów, zwyzka plonów, ujednolicenie pola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach