Napisano 2 Marzec · Zgłoś post No dobra, a np. Wirtuoz Pro 0,6 l + 0,4 kg Unixa. To nam da 120 g protio, 30 g proquinazid, 300 g cyprodynilu. Byłoby to dobre? Cenowo wyjdzie przystępnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 2 Marzec · Zgłoś post 250 g protio, aż taka kosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 2 Marzec · Zgłoś post @miwigos do mnie? Tak sporo ale ma być skuteczne czy za dużo nie wiem? Dwie substancje tego dawno nie grali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 21:15 · Zgłoś post @jarki Robiłem dzisiaj sobie symualacje i nie jest to jakieś super rozwiązanie na te dwie substancje. Za słabo robi podstawę źdźbła. Fenfropidyna, cyprodynil, protiokonazol- na to chyba postawie, ok.130 zl netto/ha. Jak wrzucić jakieś obrazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 23:15 · Zgłoś post Pół kilograma około 400g tego Unixu trzeba by dać ? No dobra niech będzie że mniej ale jak Ci to wyjdzie 130 zł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 06:20 · Zgłoś post @lokizom jakie dawki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 13:55 · Zgłoś post Za Unix niecałe 62 zł. Dawka 0,4kg Za protio 27 zł. Dawka 0,5l Za fenfropidyne 30 zł. Dawka 0,3l Niecałe 129 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 17:45 · Zgłoś post Czyli Unix po 155 netto gdzie takie ceny ? Nie mogę uwierzyć że kupię poniżej 200 za kilogram Bywały paki z Ternem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 17:46 · Zgłoś post Unixu 0,4 wystrczy , nie powinno byc 0,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 18:30 (edytowany) · Zgłoś post Biromil 75 WG z A....-M..... 860 zl/5kg. Dochodzi do tego 10% zwrotu od Syngenty, więc przy dawce 0,4 kg/ha wyjdzie 61,92 zl Edytowano środa o 18:30 przez lokizom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 19:07 · Zgłoś post Dzięki zmotywowałeś mnie wydaje się że kupię poniżej 200 zł Ozzi 75 WG choć od Chińczyków będzie dobrze $$$ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 20:01 (edytowany) · Zgłoś post Coś tu nie rozumie unix i biromil , robi jedna firma, ampol merol kupiłeś Z invigo jeszcze nigdy nie kupiłem i narazie nie zamierzam Edytowano środa o 20:02 przez miwigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 20:49 (edytowany) · Zgłoś post Tak tak ostatnio chyba wszystkie firmy dublują swoje pomysły Kiedyś dublowały ale na przykład dle rzepaku i dla sadów Edytowano środa o 20:50 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 22:13 · Zgłoś post Taki zabieg za 130 zł to jest ogólnie petarda. Jeszcze nie zamawiałem ale zamówię na dniach aby dużo już się nie zastanawiac i nie kombinować. Chociaż jeszcze chodzi mi po glowie zastąpienie protiokonazolu metrafenonem ale wyszłoby wtedy 150 zł. Może warto bo na T2 nie powtórzę wtedy protiokonazolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 23:00 · Zgłoś post Otóż to protiokonazol tu przesuwamy na T2 bo to najważniejszy zabieg W jego miejsce moim zdaniem wystarczy tebukonazol w T1 Zobaczę co się okaże z cyprodynilem ale fajnie to wygląda Fenpropidyna cyprodynil tebukonazol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano czwartek o 19:19 (edytowany) · Zgłoś post Fenpropidyna 352g + cyprodynil 255g + tebukonazol 150g czy to wystarczy Zwłaszcza te dwie pierwsze substancje?? Tebu mogę dowolnie Dwa pierwsze ograniczają mnie opakowania Unix będzie 0,4 kg na hektar czyli 300g jakoś mi to nie pasowało Edytowano czwartek o 21:46 przez jarki Połączenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano piątek o 06:30 (edytowany) · Zgłoś post Aż za dużo tej fenfropidyny ale jak ma ciut zostać to lepiej dac Edytowano piątek o 06:30 przez lokizom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano piątek o 19:25 · Zgłoś post T2 też już postanowione i zamówione Piraklostrobina fluksapyroksad protiokonazol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach