Napisano 27 Kwiecień · Zgłoś post Podobno Queen tak długo trzyma że metkonazol czy protiokonazol nic nie wniesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 27 Kwiecień · Zgłoś post Wierzysz w takie cuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 27 Kwiecień · Zgłoś post Pryskales Queen?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 29 Kwiecień · Zgłoś post Jakieś dalsze konsekwencje po unixowaniu ? Znaczy działo się coś dziwnego jeszcze czy wszystkie OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 2 Maj · Zgłoś post Nikt się nie wypowiedział ja też już większych problemów nie miałem Mimo to postanowiłem zadzwonić do znajomego syngentowca w tej sprawie Jakoś zdziwiony nie był wiedzą o problemie ale specjalnie pomysłów nie mają Sypać powoli jako pierwszy nie zostawiać w zbiorniku to właściwie tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 3 Maj (edytowany) · Zgłoś post @lokizom jak z opryskiwaczem , wyjaśniło już się,za tydzień będzie przekwitnięty, najgorsze ze nie chce padać Edytowano 3 Maj przez miwigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 13:57 · Zgłoś post Teraz jeśli się trochę ociepli będzie biegunka z T2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 15:16 · Zgłoś post Panowie, a co myślicie o preparacie Daxur na T2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 15:51 · Zgłoś post Jak nie popada to T2 psu na bude zda się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 21:05 (edytowany) · Zgłoś post 5 godzin temu, maslak88 napisał: Panowie, a co myślicie o preparacie Daxur na T2? Zerknij wyżej w lutym marcu coś tam o tym pisaliśmy ciekawy ten triazol @miwigos tak to prawda nawet zaszkodzi Edytowano wtorek o 21:09 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach