Napisano 2 Czerwiec · Zgłoś post W pszenicy po facelii odbił mi rumian, zobaczyłem dopiero teraz. Jest szansa żeby go przyhamować i nie zaszkodzić plantacji? Pszenica pełny liść flagowy, zaczyna się kłosić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 2 Czerwiec · Zgłoś post tylko fluroksypyr mozna sprobowac ew granstar ale to juz duze ryzyko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 2 Czerwiec · Zgłoś post Biathlon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 3 Czerwiec · Zgłoś post Dzięki, nie znalazłem na szybko Biathlon-u. Dałem fluroksypyr. Niby rejestrację ma tylko do drugiego kolanka ale rozmawiałem ze sklepowym agronomem i mówił, że robili nawet na kłos i nie się nie działo. Nie ma co prawda rejestracji na rumian ale wystarczy aby przytrzymało go trochę. Nie ma tego dużo ale po prostu będzie to wyglądać nieestetycznie, to nie po mojemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano piątek o 19:25 · Zgłoś post Grodyl podobno można stosować w tej fazie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 20 godzin temu · Zgłoś post Metrybuzyna będzie wycofana co jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 30 minut temu · Zgłoś post Tritosulfuron dlatego nie było w hurtowniach Biathlon-u. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach