Napisano Maj 18, 2021 · Zgłoś post @Pałuczanin81 co oni tam każą ? Oczywiście że trąbią o moczniku jesienią my też o tym pisaliśmy Nigdy mi do łba nie przyszło jesienią walić azot Tego nowego mocznika $$$ tym bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 29, 2021 · Zgłoś post Panowie takie pytanko bo jestem świeżo w tym temacie pod korzeń nic nie było dawane oczywiście przenica ozima argument i czy wiosną mogę dać polifoske 6 i jak to potem dalej jechać s azotami w jakich odstępach proszę o poradę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 29, 2021 · Zgłoś post Skąd ty żeś się urwał ?? Nie masz elementarnej wiedzy a masz pszenicę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 29, 2021 · Zgłoś post Za to byki ma. Żeby napisać pRzenica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 29, 2021 · Zgłoś post W pierwszej klasie TR każdy tak pisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 30, 2021 · Zgłoś post Dobrze, że nie chodziłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 1, 2022 · Zgłoś post Dobrze że ty masz fachowiec od Owiec Jarki do ciebie takie pytanie jak taka mądrość u ciebie co z ciebie za rolnik jak ty nie wiesz że na wiosnę azoty się daje żal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 1, 2022 · Zgłoś post O tak, żal sypać przy takiej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 1, 2022 · Zgłoś post Ansu mam do ciebie pytanie powiedz mi jak to teraz zrobić pod pszenicę nic nie dawałem i chciał bym dać polifoske wiosną tylko nie wiem jak potem w jakich odstępach dać azotowe nawozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 1, 2022 · Zgłoś post 22 minuty temu, ansu napisał: O tak, żal sypać przy takiej cenie Trza będzie się z zaskoczenia wybrać do sąsiada zobaczyć CO sypie :( Ja będę na pusto w styczniu jeździł niech się wqrwiają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 1, 2022 · Zgłoś post 3 godziny temu, Zibi napisał: Dobrze że ty masz fachowiec od Owiec I tu nawet zgadłeś, bo miałem trzydzieści parę lat temu. Tyle że z takimi głupimi odzywkami to żeś forum pomylił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 2, 2022 · Zgłoś post Jak dasz polifoske na wiosne .to akurat będzie dobrze działała na następny sezon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 2, 2022 · Zgłoś post To w takim przypadku co byś polecił dać na wiosnę skoro nic nie było dawane pod korzeń wiesz ja pytam bo dopiero dostałem gospodarstwo teść zmarł i chciałem to jakoś ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 2, 2022 · Zgłoś post Dnia 29.12.2021 o 21:17, Marecki napisał: Za to byki ma. Żeby napisać pRzenica? Ja mówię normalnie to ty oceniles mnie nie bardzo ja ci tylko odpowiedziałem tagrze zawiesić broń i rozmawiać normalnie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 2, 2022 · Zgłoś post Polifoska na wiosnę trochę za wcześnie -ja daje po żniwach. Ale jak ma być wapnowane po żniwach to czemu nie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 2, 2022 · Zgłoś post Jak masz kupioną to posiej w tym tyg. na przymrozku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 2, 2022 · Zgłoś post @Zibi weź ty to wydzierżaw z dobrodziejstwem inwentarza.O czym żeś z Teściem rozmawiał skoro podstaw gospodarzenia cię nie nauczył.Skąd jesteś?bo za dzierżawę że 3-4tys./ha wpadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 2, 2022 · Zgłoś post Nie pisz głupot mieszkamy blisko siebie ,ale u mnie nikt tyle nie płaci 2 tyś max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 2, 2022 · Zgłoś post Tak czy owak Pałuk ma rację "prowadząc" gospodarstwo trzeba się znać W przeciwnym razie wartość gospodarstwa spada mimo że się do niego dokłada Jak dla nas to dobrze że są słabi rolnicy bo ceny płodów droższe Wielokrotnie tu pisałem że to nie moja sprawa co kto robi z swoją własnością Mnie zwyczajnie żal tych OJCOWIZN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 2, 2022 · Zgłoś post U nas nie ma słabych,są najwyżej małorolni.Zostali Ci co z hektara wyciągnąć potrafią-tylko że nie nałapali gruntów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 2, 2022 · Zgłoś post Dokładnie o tym mówię jak ktoś nie ma pojęcia to szans też nie Dawno upadli ci bez wiedzy chyba że dokładają z innych źródeł Dziś nawóz to rarytas mało kogo będzie stać Jeśli już kupimy to ograniczone ilości i trzeba to dobrze rozdysponować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 3, 2022 · Zgłoś post TU leją darmową gnojowicę na potęgę-w terminie i POZA terminem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 3, 2022 · Zgłoś post Można kupić nawozy wieloskładnikowe z dużą zawartością azotu @Zibi jak już się upierasz to napisz czy już kupiłeś, ile chcesz stracić na hektar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 6, 2022 · Zgłoś post Polifoska 6 saletra pulan 34n myślę że polifoska po 2m a saletra dam dwa razy 1.50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 6, 2022 · Zgłoś post Rozumiem że 200 kg szóstki /ha ? Możesz to oczywiście dać ale zboże tego nawet nie poczuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach