Napisano 19 Marzec · Zgłoś post Też chcę podać miedź, mangan w zbozach. W rzepaku dam jeszcze boru, manganu i cynku. T1 i skracanie koło 20 kwietnia wydaje się późno nawet u mnie. Zwykle koło 10 kwietnia to robilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 19 Marzec · Zgłoś post Bedziesz dawał po przymrozkach w piątek , czy czekasz , u mnie jedyne okienka , sobota i niedziela wiatry, póżniej może coś popadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 20 Marzec · Zgłoś post Jutro to jedyne okienko u mnie tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 21 Marzec · Zgłoś post Dnia 19.03.2025 o 20:29, lokizom napisał: Też chcę podać miedź, mangan w zbozach. W rzepaku dam jeszcze boru, manganu i cynku. T1 i skracanie koło 20 kwietnia wydaje się późno nawet u mnie. Zwykle koło 10 kwietnia to robilem Rozumiem, że w zbożach i rzepaku ten wjazd z mikro będize przed T1/R1? Jakie dawki stosujesz mikroelementów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 21 Marzec (edytowany) · Zgłoś post Dolistne kupuje tylko z jednej firmy na I.... Nie pamietam ile tam gram w litrze ale dałem teraz 3/4 zalecanej dawki Mn i Cu. Do tego pamiętając o beczce Liebiga dałem dedykowana odzywke pod uprawę. Rzepak dostał jeszcze bor i trochę cynku ale bez miedzi I mgs wszystko dostaje zawsze Edytowano 21 Marzec przez lokizom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 21 Marzec · Zgłoś post Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach