Napisano Kwiecień 2, 2019 · Zgłoś post Mam trochę zapasu MM do wykorzystania i Moddusa chce tez spróbować bo rzadko go stosowalem. CCC nie używam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 3, 2019 · Zgłoś post Ja w tym roku się boję i chyba pójdzie MM solo a w jakiej dawce to się okaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 3, 2019 (edytowany) · Zgłoś post U mnie na część żyta już regulacja poszła w sobotę, pozostała czeka bo jeszcze nie ma kolanka (inna odmiana), pewnie w sobotę pójdzie, daje na żyto 0,3L Moddusa i 1L ccc - tak zalecają kws-owcy na żyto Edytowano Kwiecień 3, 2019 przez maslak88 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 3, 2019 · Zgłoś post ja w pszenicy planuje w piątek przed deszczem który "NIBY" ma być w sobotę. 0,3-0,4 Medax Max + 1 L CCC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 3, 2019 · Zgłoś post Mocno trzy substancje oj chyba Kolega ma dobre gleby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 4, 2019 · Zgłoś post To jest przecież standartowa dawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 4, 2019 · Zgłoś post No a na flagowy jeszcze 0.5 medaxu max i będzie standardowe podejście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 4, 2019 · Zgłoś post Jak zacznie padać od świąt to możliwe,pszenice siane 18-21 wrzesień czas pryskac antywylegaczami ,pytanie czym jak nie pada,a w dodatku chwasty jeszcze nie opryskane ,takich cudów jeszcze nie miałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 4, 2019 · Zgłoś post ja pryskam jutro bo już jest pierwsze kolanko a później co ma być to będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 4, 2019 · Zgłoś post Wiadomo inny klimat, nie rozumiem tej gorączki w rejonie kujaw tym bardziej że od kilku dni szaleją burze piaskowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 5, 2019 · Zgłoś post Niektóre odmiany kolanko już 1-2 cm od wezła ,dzis mustang w niedziele ma być ładnie pójdzie grzybówka + regulacja ,bo od wtorku ochłodzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 5, 2019 · Zgłoś post Czy sens robić regulację skoro ma sie ochlodzic? Mo ze u Ciebie tak ale ja poczekam bo jednak jeszcze nie ta faza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 5, 2019 · Zgłoś post Zimno i sucho regulacja sama się robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 5, 2019 · Zgłoś post Ja nie znalazłem jeszcze najsilniejszych do regulacji, a co dopiero mówić o reszcie, obecnie lepiej delikatnie z regulowaniem sucho się zrobiło przez ter parę dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2019 · Zgłoś post Żyto ma idealne bbch 31, w marcu spadło 80mm ale azot drugi nie został dany. Nie mówię że jest sucho ale rośliny bardziej wykończy brak azotu, pierwsza dawka była marna (ok.60N). Dac Medaxa Maxa czy czekać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2019 · Zgłoś post Dla spokoju możesz dać sam medax z 0,5 kg ? żyto można poprawiać w późniejszych fazach modusowatym ? Z drugiej strony ochłodzenie idzie to nie wiem jak ten regulator podziała Najrozsądniej chyba będzie poczekać z tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2019 · Zgłoś post @lokizom ja bym się bał i chyba zaczekał na rozwój sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2019 (edytowany) · Zgłoś post Tylko że to jest żyto i nie wiadomo co bardziej może zaszkodzić, wyleganie czy zajechanie roślin Co byś nie zrobił to i tak będzie źle :D Edytowano Kwiecień 7, 2019 przez barts Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2019 · Zgłoś post Zgoda ale sam mówiłeś że można później Tylko czy to wystarczy niestety przyszłych warunków nie znamy Kolega co sieje dużo żyta mówi że musi stać i z tym się wszyscy zgadzamy On zawsze jedzie na pierwsze kolanko nieraz cieliśmy czy już jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2019 · Zgłoś post Przecież przymrozki od środy ,ja dziś jade,jak nie będzie padać to ostatni zabieg w pszenicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2019 · Zgłoś post Jak nie będzie padać to po jaką cholerę antywylegacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2019 · Zgłoś post Po antywylegaczu i triazolach fajnie żółknie jak sucho i przymrozki. 1 osoba lubi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2019 (edytowany) · Zgłoś post Kropiłem dziś odżywkami z rana powiem tylko że nie ma co skracać @ansu cenna uwaga dodam tylko że zrobiłem mijaka z saletrą Tydzień temu podsypałem to żółto Edytowano Kwiecień 7, 2019 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2019 · Zgłoś post Odpuściłem regulację, będzie bieda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2019 · Zgłoś post Przed chwilą, jarki napisał: Jak nie będzie padać to po jaką cholerę antywylegacze Masz pewnośc że nie będzie padać ,jak nie usztywni się podstawy to pózniej mozna cuda robić i nic nie da, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach