Napisano Luty 10, 2014 · Zgłoś post Części do pługa lemken ,zamawiam bezpośrednio u producenta, unirol zdarzało się że dostawa była na drugi dzień po zamówieniu. na jakość nie narzekam. do innych maszyn uprawowych też u nich dostępne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 10, 2016 (edytowany) · Zgłoś post Dzień Dobry, czy ktoś wie gdzie w Polsce można kupić części zamienne do przyczepy PSE-F-12.5B (oryginalne oznaczenie пÑе-Ñ„-12.5-б)? Podstawowe problemy z tym urządzeniem to ucho zaczepu i cieknący siłownik. Edytowano Sierpień 10, 2016 przez jarki połączenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 10, 2016 · Zgłoś post Ruski siłownik da się uszczelnić?wątpię-sklep internetowy MIZAR zawsze mają dużo ze wschodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 10, 2016 · Zgłoś post Jak nie uszczelnić, to może wymienić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 3, 2016 · Zgłoś post Mam pytanie do kolegów przeznaczających przynajmniej część zboża na śrutę. Jakich używacie sit w rozdrabniaczach - oczkowe, daszkowe, czy szczelinowe? Które Waszym zdaniem są bardziej wydajne, ale nie kosztem jakości śruty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 3, 2016 · Zgłoś post Oczkowe 4-5mm lekka kasza,ale idzie fest.Na szczelinowych 4mm to "termik"czasem wywali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 4, 2016 · Zgłoś post Akurat 4 oczkowych wciąż używam. Zastanawiają mnie te daszkowe, bo producenci chwalą się wysoką wydajnością. Tylko nie wiem, czy to prawda, czy chwyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 5, 2016 · Zgłoś post Ja używałem sit 4 mm oczkowych i leciało tak sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 23, 2017 · Zgłoś post Witam Kupiłem kombajn do ziemniaków Grimme SE75-30 i szukam kogoś kto sprzedaje dobre rolki . Możecie kogoś polecić? pozdrawiam leszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 17, 2017 (edytowany) · Zgłoś post Witam Wszystkich Marka DOMIX pojawiła się na rynku w 2003 roku na bazie wieloletniego doświadczenia w technice rolniczej jej założyciela. Jesteśmy głównym importerem części płużnych z Unii Europejskiej o certyfikowanej jakości. Dokładamy dużej staranności aby części przez nas oferowane spełniały oczekiwania Klienta. W naszej ofercie znajdą Państwo części do: pługów np. Lemken, Kvernelanad, Overum, Vogel&Noot, Gregoire Besson; agregatów podorywkowych np.Lemken, Rolmako Vogel&Noot; bron talerzowych i aktywnych np. Maschio, Famarol Rolmako Kuhn, Amazone, Rabe; maszyn uprawy bezorkowej np. Agrisem Horsch Kockerling; filtry HIFI; ciągników rolniczych zachodniej produkcji np. Massey Ferguson, Fendt, New Holland, Case, Class; kombajnów zbożowych; Dzięki doświadczeniu, rzetelności oraz rozwijającej się aktywności na rynku internetowym pomimo krótkiego okresu, zaufało nam już setki klientów indywidualnych oraz firm. Zapraszamy do zakupów na naszym sklepie internetowym www.domix-agro.pl a także do składania zamówień telefonicznie 663929976, 697013128, 638909074. Masz pytanie? zadzwoń pomożemy, doradzimy! Zachęcamy do polubienie naszego profilu na Facebooku https://www.facebook.com/domixagro.pl. Edytowano Październik 17, 2017 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 9, 2018 · Zgłoś post Czy ktoś byłby w stanie polecić mi dobrej jakości dziób redlicy do saphira ? Tylko nie gopart bo ostatnio miałem go zamontowanego i zjechał mi się błyskawicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 9, 2018 · Zgłoś post W Grene były dobre zamienniki mølbro ale teraz przechodzą na te od krampa Możesz spróbować z włoskich bpt to wybór między ceną a jakością Albo w agromach z granit te są dość solidne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 10, 2018 · Zgłoś post @jarki Jeżeli chodzi o zamienniki to mølbro są całkiem niezłe, a jeżeli chodzi o Krampa to mają te Goparty, które szybko się ścierają, więc nie polecamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 10, 2018 (edytowany) · Zgłoś post Zgadza się Mølbro to solidna jakość którą sprzedawało Grene Natomiast Gopart to w Krampie jest numer jeden z jakością jest dużo gorzej Kilka lat temu Grene wyprzedawało te produkty kupiłem co nieco i kombinerki mogą być Teraz po połączeniu Krampa z Grene znów wracają do tego dziadostwa Mało tego więcej artykułów z logo Grene zmieni nazwę i cenę oczywiście Natomiast Granit to solidne zamienniki warte swojej ceny polecam Trzeba tu jeszcze wspomnieć o częściach od Frank też solidne https://frank-original.com/pl/ Jest tylko problem z gorszą dostępnością ale od czego jest np allegro Edytowano Sierpień 10, 2018 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 10, 2018 · Zgłoś post Zamienniki Granita są w dosyć przystępnej cenie, a co do jakości nie można narzekać. Gopart to jakość z niskiej półki, więc lepiej zapłacić kilka złoty więcej i oszczędzić sobie nerwów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 10, 2018 · Zgłoś post Chciałbym poruszyć jeszcze jeden temat, ale to na spokojnie bo nie pali mi się z tym. Lemiesze w moim pługu Kverneland'a są już dosyć mocno zajechane, ale mam nadzieję, że przetrwają jeszcze trochę. Po sezonie chciałbym je wymienić, więc @Agropomoc macie może to w swojej ofercie ? Jak wygląda sytuacja cenowo/jakościowa ? W załączniku zamieszczam zdjęcie. Ta linia od dzioba powinna iść równo z lemieszem, ale trochę "zboczyła" z kursu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 10, 2018 · Zgłoś post No dobra @Agropomoc = @Domin-77 nagadałeś się ze SOBĄ :D ?? Teraz bym prosił o zaprzestanie takich praktyk bo moja cierpliwość jest na wyczerpaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 10, 2018 · Zgłoś post To kto tu jest kim, tzn ważniejsza jest pomoc, czy dominacja? Bo można jobla dostać powoli. Domin robi zdjęcia gratów, a Pomoc ma ratunek w każdej maszynowej sytuacji? Reklama nie wystarczy, dlatego trzeba ją sobie samemu nakręcić... No to ja też nakręcę i liczę na wsparcie techniczne od Agropomocy. Potrzebuję krzywki podbieracza prasy sipma z230, takie żeliwne dziadostwo, które mi pękło. Liczę na promocyjną cenę i oczywiście dostawę paczkomatem inpost. Nie przyjmuję też do wiadomości, że nie macie tego na stanie, jak super jakości błotników dla Jarkiego (pozdrowienia dla Kolegi). 1 osoba lubi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 13, 2019 · Zgłoś post Muszę kupić łącznik centralny i doradźcie czy kupić z kulką czy z przegubem? Który jest lepszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 13, 2019 · Zgłoś post To zależy do czego. Jak ciężko to ciężki z przegubem. Mam polecam. Znajomy chciał zaoszczędzić i szosę zaorał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 13, 2019 · Zgłoś post Ogólnie do wszystkiego: pług, ciężka talerzówka, rozsiewacz, opryskiwacz, a co masz na myśli: znajomy chciał zaoszczędzić i zaorał szosę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 13, 2019 · Zgłoś post Sprawa jest bardzo poważna bo konsekwencje mogą być bardzo kosztowne Ja w osiemdziesiątce mam od szóstki musiałem tylko dokupić tulejkę Znajomemu potrafiło się urwać oryginalne od JD co się wydaje dziwne musiało być trefne Inny kiedyś przebił opony, który będzie lepszy dla Ciebie trudno doradzić Jedno jest pewne musi być mocne żeby nie było NIESPODZIANKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 14, 2019 · Zgłoś post 9 godzin temu, maslak88 napisał: Ogólnie do wszystkiego: pług, ciężka talerzówka, rozsiewacz, opryskiwacz, a co masz na myśli: znajomy chciał zaoszczędzić i zaorał szosę? Jeden sąsiadowi pękł na gwincie drugi otwór w którym jest kula rozerwało agregat uderzył w asfalt. Mam dwa ten z przegubem firmowy cbm jest 2x cięższy używam do agregatu US 3t czy talerzówki. Ten zwykły jest krótszy i czasem go używam bo z przegubem bywa za długi np do rozsiewacza 1800l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 12, 2019 · Zgłoś post 1 godzinę temu, miwigos napisał: dzisiaj sporo zamienników dobrej jakości można kupić Jakie ze swojego doświadczenia możesz polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 12, 2019 (edytowany) · Zgłoś post Przywożą mi z firmy nie wiem czy mogę reklamę robić,są one włoskie,do brony aktywnej amazone kupiłem i dłuta do pługa khun, nie widzę różnicy w żywotności w stosunku do oryginałów, a cena połowę niższa, do amazonki nawet więcej jak połowę, jak zedrę lemiesze też będę brał od nich Edytowano Grudzień 13, 2019 przez ikcomas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach