Napisano Wrzesień 23, 2020 · Zgłoś post Tak piszesz jakbyś był od conajmniej 10 lat na emeryturze a jeszcze jej nie widziałeś nawet. PiS zafundował Ci 5lat więcej pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 23, 2020 · Zgłoś post Kto go tam wie, ile wiosen już widział ;) Po każdego grzyba musi się pochylić, a to już nie takie łatwe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 23, 2020 · Zgłoś post Grzyb po grzyba ma się pochylić? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 23, 2020 · Zgłoś post Dostaniecie po bananie to nabierzecie szacunku do starszych ;) Zbieranie grzybów w lesie to doba gimnastyka dla ciała i umysłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 23, 2020 · Zgłoś post Pod warunkiem że są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 23, 2020 · Zgłoś post @jarki-nas też to czeka! Dobra gimnastyka dla ciała,a umysł musi znaleźć rozwiązanie jak się wyprostować? "-Stara choć no tu mnie pomóż?"itp. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 23, 2020 · Zgłoś post Potrafię 4-5 godzin sobie spacerować z koszem po lesie Zawsze można usiąść odpocząć posłuchać lasu Umysł też odpoczywa w ciszy i spokoju A dzisiejsze plony tragiczne trza deszczu żeby grzyby urosły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 26, 2020 · Zgłoś post U mnie kania wyrosła w oborze. Nici z gimnastyki ciała i umysłu. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 29, 2022 · Zgłoś post Się obrobię to trzeba iść do lasu dziś widziałem mnóstwo samochodów Miastowe atakują może w sobotę niedzielę jeszcze coś po nich zostanie Byle nie kupa śmieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 29, 2022 · Zgłoś post U mnie za zimno na grzyby. U sąsiada leży pryzma podłoża spod pieczarek, pewnie było coś nie tak i wyrzucili. Pieczarka brązowa ta lepsza, niektóre okazy to jak duże prawdziwki. Jakby wziąć wszystko to nie wiem 100 kg? Może więcej bo jak tylko odkrywa się warstwę to pod spodem pieczaki. Małe, duże jakie chcesz. Tysiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 29, 2022 · Zgłoś post Byłem trzy ostatnie soboty i tendencja wzrostowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 5, 2023 · Zgłoś post Co za rok dziś pierwsze kilka grzybów Czy to jeszcze możliwe żeby po tym deszczu COŚ uzbierać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 5, 2023 · Zgłoś post Skoro na św.Marcin ma być+16? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 6, 2023 · Zgłoś post U mnie nie raz były grzyby dopiero w listopadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 6, 2023 · Zgłoś post Podgrzybków kilka znalazłem ale więcej samochodów niż grzybów. Ludzie są głodni grzybów i się rzucili to tak przeczesane, że nie ma co zbierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 3 Październik · Zgłoś post Będzie co zbierać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 3 Październik · Zgłoś post Nie w tym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 3 Październik · Zgłoś post U mnie znalazłem parę dni temu pierwsze grzyby. Do tej pory było za sucho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 3 Październik · Zgłoś post 12 godzin temu, miwigos napisał: Nie w tym roku Myślę że jednak będą, ba nawet już trochę nam się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 3 Październik · Zgłoś post U mnie za mało deszczu na grzyby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 3 Październik · Zgłoś post Za mało to MY mamy wiary/chęci Byłem w niedzielę tak z nudów dla relaksu Też mówiłem nic nie ma a Szefowa mi jednak pokazała Przywieźliśmy koźlarze i kilka prawdziwków żadnego podgrzybka Zwyczajnie w złym miejscu szukałem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 4 Październik · Zgłoś post Znowu słaby rok na grzyby, słyszałem że punktowo się pojawiają i to nawet dużo ale nie wszędzie. Jak orałem pod rzepak to na polu na skraju lasu kilkanaście koźlarzy znalazłem ale większość z robakami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 4 Październik · Zgłoś post Cp ma wiara , jak nie rosną , jak mam chodzić 3 godziny i znależć 10 szt, to szkoda nóg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 4 Październik · Zgłoś post Najlepiej, gdyby było ich tyle, żeby można było z kosą iść, grabiami zebrać i na taczkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 4 Październik · Zgłoś post Dokładnie, zbieranie grzybów to spacer relaks z przyrodą Oczywiście przyjemność większa kiedy w koszu COŚ jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach