Napisano Marzec 11, 2021 (edytowany) · Zgłoś post To nie taniej i lepiej Delaro0.8+cyflux0.1?? Edytowano Marzec 11, 2021 przez men2face Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 11, 2021 · Zgłoś post Strobi pójdzie na t2 a cenowo 165zł/ha tak drogo jeszcze nie robiłem. Fabryczne mieszaniny z moich obserwacji jakby miały lepsze działanie od "składakow" tańszych zamienników. Oczywiście są wyjątki gdzie zaoszczędzimy i efekt jest. Horizon x lat temu jakby lepiej działał od dzisiejszych tebu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 11, 2021 · Zgłoś post Bo jak mieszać to tylko markowy produkt z czymś tańszym.nigdy dwa tanie i wtedy jest ok. Input triple jest fajny ale cena powala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 11, 2021 · Zgłoś post W tych markowych jest to dobrze dopasowane pod względem wchłaniania Zwyczajnie substancja czynna taka sama ale adiuwanty i jakieś wspomagacze Po zabiegu plantacja często aż się błyszczy to się trzyma liścia Tylko powiedz to chemirolowi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 11, 2021 · Zgłoś post Właśnie jestem po spotkaniu z chemirolem w EUROmarkecie. "DTR to pikuś dla invigo"-zaprosił do sklepu. Pojadę, kupię, zastosuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 12, 2021 · Zgłoś post Można dodać dobry adiuwant tylko to też kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 12, 2021 · Zgłoś post Dokładnie to chciałem napisać I już kurka nie jest konkurencyjna cenowo Kiedyś już pisałem że znajomy był w Leverkusen Pokazywali im jakie triki chemiczne są stosowane tego się nie da zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 13, 2021 · Zgłoś post Witam ma do was pytanie , co będzie lepsze Delaro 1l/ha czy Input Triple 1l/ha cenowo wychodzi mi podobnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 13, 2021 · Zgłoś post Na pierwszy czy drugi zabieg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 13, 2021 · Zgłoś post T1 to oczywiste ,według mnie Input Triple ,sam będę dawał ,ale Delaro 30 zł tańsze , uwzględniając bon paliwowy i bonifikaty , na późno siane daje Delaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 13, 2021 · Zgłoś post Na pierwszy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 13, 2021 · Zgłoś post Wolę delaro.strobina lepsza od spiroksaminy.dokladam do delaro morfoline i jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 13, 2021 · Zgłoś post Nigdy jeszcze strobiuryny na pierwszy zabieg nie dawałem Czyli na T1 i T2 rozumiem że mieszaniny z strobi w składzie Z drugiej strony patrząc ceny azoksystrobiny dość przystępne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 13, 2021 · Zgłoś post 1 godzinę temu, men2face napisał: Wolę delaro.strobina lepsza od spiroksaminy.dokladam do delaro morfoline i jest super Jest jeszcze proquinazid w inpucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 13, 2021 · Zgłoś post @mieto35 w jakiej cenie masz oba środki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 13, 2021 · Zgłoś post 2 godziny temu, miwigos napisał: Jest jeszcze proquinazid w inpucie 40 g w litrze moze działać jedynie zapobiegawczo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 13, 2021 (edytowany) · Zgłoś post @przem Delaro przy 1l na ha wyszło by mnie po 165zl / ha a Input triple też przy 1l na ha wyszło by mnie po 180 zł/ ha . Edytowano Marzec 13, 2021 przez mieto35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 14, 2021 · Zgłoś post U mnie netto po odliczeniu bonów paliwowych na Delearo i bonusów od firmy, 128 Delaro , 156,40 Input triple Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 14, 2021 (edytowany) · Zgłoś post Dnia 12.03.2021 o 10:03, ansu napisał: Można dodać dobry adiuwant tylko to też kosztuje To co,ile,e i za ile by trza było dolać? Edytowano Marzec 14, 2021 przez Pałuczanin81 , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 14, 2021 · Zgłoś post @miwigos ja nie mam takich zniżek , bo potrzebuje małe ilości . Mało pola , mała ilość :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 14, 2021 · Zgłoś post Teraz patrzę na detaliczne ceny np.KIERa to tez 160zł/litr. Czyli może warto.To co wymieniacie to średnia "półka"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 14, 2021 (edytowany) · Zgłoś post 36 minut temu, Pałuczanin81 napisał: To co,ile,e i za ile by trza było dolać? Masz podobnie jak z ŚOR półki i półeczki ceny myślę że od 10-15 zł/ha Takie adiuwanty kondcjonery wody też trzeba mądrze dodawać Jest taka firma w BydgoszczU co wszystko wie najlepiej W tym roku nieco zakupiłem takiego wynalazku od firmy xyz 60zł/4ha Kier pod względem substancji przyzwoicie wygląda Edytowano Marzec 14, 2021 przez jarki Kier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 14, 2021 (edytowany) · Zgłoś post Po Bydgoszczy się nie poruszam. Mnie chodziło o półkę skuteczności. Jest jeszcze Apsik z Kurki do mieszaniny. U mnie zabiegi to "na wariata"-jak żona pozwoli i 400l opryskiwacz naleci wodą to jestem w stanie do nich do Żnina pojechać i wrócić. Niektóre zapasy to po dwa lata leżą. Edytowano Marzec 14, 2021 przez Pałuczanin81 na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 14, 2021 · Zgłoś post Trzy dychy chyba mało Adiuwanty już wbudowane są lepsze, ale podnoszą cenę i niby te same substancje można kupić taniej ale nie wszystkie składniki gotowego preparatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 14, 2021 · Zgłoś post Teraz po wzroście cen, nie opłaca się kombinować i warto dopłacić te 10-20 zł różnicy do oryginału. Wydaje mi się że w tym roku zamienniki wzrosły a oryginały spadły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach