Napisano Październik 25, 2016 · Zgłoś post @maslak-dorzuć metsulfuron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 25, 2016 · Zgłoś post @Pałuczanin a samo Legato sobie nie poradzi, przecież tam są 2 substancje czynne które się uzupełniają niby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 25, 2016 · Zgłoś post @maslak poczekaj aż się jarki odezwie-On wie WSZYSTKO,ja się posiłkuję badaniami Chemirolu -skoro chcą sprzedać swój "Galmet",to piszą,że Legato to za mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 25, 2016 · Zgłoś post Legato 600 ładnie czyści warto dodać 10gr granstaru lub glinu chociaż on coraz gorzej działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 25, 2016 · Zgłoś post Wszystko wie tylko wóżbita :D Mój pomysł na chwasty w pszenicy od lat jest niezmienny Jesienią wykończyć miotłę przy okazji większość dwuliściennych Jeśli mamy jakieś uciążliwe dodać substancji na nie bo wiosną problem Moje ziemie są zróżnicowane mozaikowe to i zielsko przeróżne Dlatego nie łudzę się że obejdzie się bez poprawki wiosną W tym sezonie jest plan na expert+glean (8g na samosiewy rzepaku i gwiazdnicę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post Qwa MAĆ ostatni rok pryskam tym expertem miarka się przebrała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post Co jest z expertem? Miałem zamiar użyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post Qwa MAĆ ostatni rok pryskam tym expertem miarka się przebrała Czyżby chodziło o ten nieszczęsny nośnik coś jakby piach? Ja mam dobre filterki przy dyszach to problem nie istnieje ale potem trzeba czyścić wszystkie sekcje co może i jest dobre bo motywuje do właściwego przygotowiania opryskiwacza do zimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post Jasne czyścić sekcje (mogę Cię zatrudnić ale Bayer płaci) Czyściłem kilka razy w trakcie opryskiwania średnio przyjemne Też mam porządnie filterki mash 60 cały rok spokój Ten piach zapierdziela filterki i dysza pluje zamiast rozpylać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post U mnie niema problemu zostaje w filtrch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post I uważasz że to nie jest problem ??? Moim zdaniem większość proszkowych to problem Ale żeby jakiś piach walić do oprysku to jest chore Znajomy dzień wcześniej to dziadostwo rozpuszcza w bańkach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post Na jęczmień ZUPA Z KURKI(Harpun izoproturon 1,5l+Saper DFF0,3l+Galmet metsulfuron 30g)-na pszenicy tez się będę męczył z piachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post Ja mam 80-tki, poza tym rozpuszczam wstępnie proszek w wiadrze z ciepłą wodą. Podejrzewam, że twardość wody ma tu kluczowe znaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post @Pałuczanin81 Aż za dużo tego galmetu chyba. Przy takiej dawce dff i izoproturonu to dawałem 10g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post Jarki - jak w ubiegłym roku pisałem że pełne filtry piachu to mówiłeś że już taki urok tego Experta :) .Dlatego przeszedłem na kombinacje z Boxerem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post Widzisz jaki człowiek głupi ;D Co roku wyzywam bayerowców i co roku robię z przyzwyczajenia tak samo Miałem chęć na izraelski trinity bo DFF ale chciałem jeszcze lepiej Znaczy DFF z expertem ostatecznie na DFF za wcześnie w pszenicy Padło na glean z expertem i piachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post @witch- czyli te mięszaniny boxer-a podawane powyżej to masz sprawdzone? @jarki od jakiej fazy ten DFF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post mieszaniny z boxerem sa ok dlaczego za wczesnie na dff??komplet bayera dajesz juz od szpilki.ze wzgledu na działanie odglebowe wskazane aby poszedł wczesniej niz pózniej i chodzi tu bardziej o chwasty niz o rosline chroniona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post Dokładnie jak mówisz men :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post Kierowałem się tym że Adama pisze od 2-3 liść Oraz działaniem dff głównie przez liście Macie pewnie rację bo ziemia w tym roku mokra Zauważyłem też sporo rzepaku o gwiazdnicę nie wspomnę Prawdę powiedziawszy nie mam doświadczenia z ledato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 27, 2016 · Zgłoś post U mnie w tym roku już poszedł Legion 1l + Tribex 7g . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 28, 2016 · Zgłoś post koledzy zabieg praktycznie wszystkim na jesienie w zbożach najlepiej rozbić na szpilce to nalepszy czas tylko szpilka nawet CTU a to że na etykiecie napisane od 2 liścia 3 to tylko rejestracja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 28, 2016 · Zgłoś post W szpilce na pszenicy to tu ma być -11st.C!!! jęczmień to w poniedziałek parsknę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 28, 2016 · Zgłoś post @thug Czyli chcesz powiedzieć że dff pendimetanine i chlorotoluron Też byś dał na szpilkę w pszenicy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach