Napisano Marzec 6, 2019 · Zgłoś post Wiecie może co to za chwasty ? Jednak sam Expert met bez dodatku legato 500 , już tak fajnie nie działa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 6, 2019 · Zgłoś post Stawiam na: 1. Przetacznik 2. Powój 3. Fiołek (100%) Nieważne co by to nie było Mustang da radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 6, 2019 · Zgłoś post Nie no bez jaj jak dodawałeś DFF to fiolka musiało wykończyć Ale to taki wybór sam expert jesienią ma załatwić miotłę Przy okazji co nieco z innych chwaściorów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 6, 2019 · Zgłoś post Mustang przetacznika chyba nie bierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 6, 2019 (edytowany) · Zgłoś post Tak z pamięci to raczej bierze Edytowano Marzec 7, 2019 przez ikcomas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 6, 2019 · Zgłoś post Dzięki za odpowiedzi, a to czy bierze to się upewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 7, 2019 · Zgłoś post Mustang przetacznika ma w średnio wrażliwych, lepszy będzie Granstar Ultra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 7, 2019 · Zgłoś post Nie należę do zwolenników pochodnych sulfonylomoczników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 8, 2019 · Zgłoś post Dlaczego nie, tanie i skuteczne są, oczywiście stosować z głową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 15, 2019 (edytowany) · Zgłoś post Mam w kilku miejscach problem z wiechlina roczną. Na wiosnę nic nie znalazłem do opryskania ale ogólnie bierze to pendimentalina, chlorotoluron, nawet Boxer. Jaka z tych substancji zrobi najmniej krzywdy zbożu wiosna wczesna? Edytowano Marzec 15, 2019 przez lokizom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 15, 2019 · Zgłoś post Może pomyśl nad czymś w stylu attribut puma Powinno być bezpieczniej tylko czy skutecznie to już do bayerantów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 18, 2019 (edytowany) · Zgłoś post Myślę że jednak najtaniej atlantis+actirob dał by sobie z tym rade do tego np: Gold i masz sprawe zamkniętą do samych żniw. Edytowano Marzec 20, 2019 przez ikcomas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 22, 2019 · Zgłoś post Przed chwilą, przem napisał: tak przytulia, co roku na wiosnę mam, nawet jakbym popryskał na jesieni najdroższy i najlepszym opryskiem to i tak wyjdzie. W ogóle się tym nie przejmuje bo i tak będzie szła poprawka do drugiego kolanka. Jakby to jeszcze u mnie było to jeszcze mógłbym uwierzyć ale cała wioska by miała za głęboko posiane ? Na drugie kolanko to jak duża przytulia i częściowo schowana,ja mustangiem pojade za tydzień jak wróci wiosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 29, 2019 · Zgłoś post Robiliście już poprawki na dwuliścienne ? Czy czekamy na regenerację roślin idzie ochłodzenie więc tydzień przerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 29, 2019 · Zgłoś post Jedyne co warte uwagi to przytulia ale ona ma czas jeszcze jak i wszystko w zbożu ozimym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 29, 2019 · Zgłoś post U mnie trochę chabra jest, ale gdzie tu średnia dobowa nie niższa niż 6 stopni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 29, 2019 · Zgłoś post poprawki zawsze robię po T1 do drugiego kolanka przy okazji zwalczając trochę skrzypu czy też hamując ostrożnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 29, 2019 · Zgłoś post W tym terminie to rzepak w pszenicy kwitnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 30, 2019 · Zgłoś post o ile już coś zostało z rzepaku to faza zielonego pąka ale to też nie do końca bo wtedy rzepaki są małe z kiełkowania wiosennego, nigdy nie miałem problemu na tych polach gdzie robiłem poprawki na wiosnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 30, 2019 · Zgłoś post Jesienny rzepak expert nie zalatwia do końca jast mały,trzeba czekać do piątku -soboty-będzie cieplej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 30, 2019 · Zgłoś post Czekać to będzie trzeba ze względu na przymrozki zapowiadane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 16, 2019 · Zgłoś post Ile dni musiał bym poczekać po skracaniu żeby opryskać mustangiem forte , jutro będę skracał bo pszenica już ucieka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 16, 2019 · Zgłoś post ja pryskałem w tamtym roku po 3-4 dniach po T1 wraz z regulacją i nie było później uszkodzeń (Herbistar+Trimax+Fenoxin) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 16, 2019 · Zgłoś post Ja po mustangu dwa dni grzybówka i skracanie nic sie nie dzieje ,kontrola byla zostawiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 16, 2019 · Zgłoś post Panowie niby dwa dni to jak jeden oprysk ale to jednak dwa oddzielne zabiegi Tu często te nowoczesne adiuwanty robią różnicę wzajemnie się "napędzają" Kiedyś człowiek łączył cuda do tego mocznik i we wczesnych fazach było ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach