Napisano Maj 19, 2019 · Zgłoś post Ostatnio czyli już kilka lat jeśli już to daję modusowate zamienniki Dawki jak zawsze pod maxa bo miejscowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 19, 2019 · Zgłoś post Wszyscy tajemnice mają,niby nie pryskali ,a pózniej wychodzi że może już pryskane na pierwsze kolanko,wtedy można na maxa ,pózniej raczej nie wskazane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 19, 2019 (edytowany) · Zgłoś post U mnie nic w tym roku. I patrząc na pszenice to najlepsza decyzja tej wiosny. Za to pszenżyto 2 razy i pierwszy zabieg mogło by się wydawać w zabójczej dawce. Edytowano Maj 20, 2019 przez ikcomas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 19, 2019 (edytowany) · Zgłoś post Dnia 11.05.2019 o 21:40, jarki napisał: praktycznie wcale nie dałem znaczy tylko jakiś 20% Kilimanjaro Tam lepsza ziemia taki pas urodzajny reszta nic antywylegaczy @miwigos dlaczego piszesz że tajemnice wystarczy tylko zerknąć Edytowano Maj 19, 2019 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 19, 2019 · Zgłoś post Dałem wczoraj 0,4 na flage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 20, 2019 (edytowany) · Zgłoś post I nie bałeś się takiej wysokiej dawki w tym terminie,co innego na pierwsze kolanko JARKI -tajemnice to macie ,bo dawki i konkretnie jaki środek,a nie substancje -to mało kto podaje Edytowano Maj 20, 2019 przez miwigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 20, 2019 · Zgłoś post no w etykiecie jest do liścia flagowego to chyba nie powinno nic się dziać, a masz jakieś złe doświadczenia, jaką dawką leciałeś drugi zabieg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 20, 2019 · Zgłoś post Uważam że lepiej jak podajemy nazwy substancji nikt mi nie płaci za reklamy Dawki zwykle podaję w gramach to z kolei jest związane z powyższym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 20, 2019 · Zgłoś post No najlepiej chyba że środek ma np. trzy substancje, to wtedy nazwa handlową poprostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 20, 2019 · Zgłoś post ... na pierwsze kolanko 0,4 trineksapak i 1l CCC... i na flagowy pewnie pójdzie 0,3 trineksapak... rok temu zdało egzamin... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 20, 2019 · Zgłoś post 10 godzin temu, maslak88 napisał: no w etykiecie jest do liścia flagowego to chyba nie powinno nic się dziać, a masz jakieś złe doświadczenia, jaką dawką leciałeś drugi zabieg? 0,2 więcej przedstawicielnie zalecał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 20, 2019 · Zgłoś post 0.3 modusowatych można śmiało dać w fazie flagowego robiłem to wiele razy Oczywiście w pszenicy przez duże Pe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 24, 2019 · Zgłoś post Pszenica po tych deszczach się poprawiła , ale w porównaniu do choćby tamtego roku to ma mniej pięterek , obecnie pomału będzie się zaczynała kłosić , ma 80 cm wysokości , trochę wysoka , ale była skracana samym medaxem nie dodawałem ccc. 1 osoba lubi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 24, 2019 · Zgłoś post Dziś opryskiwacz wyczyszczony na jutro jest plan druga część 0.3 trineksapaku W jedno najmocniejsze miejsce ale wątpię że ustoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 25, 2019 (edytowany) · Zgłoś post Powoli zaczyna wychodzić kłos i ty myslisz o anty-to nie jęczmień,po czym czyścić w pszenice ,glifosatem pryskałeś Edytowano Maj 25, 2019 przez miwigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 25, 2019 · Zgłoś post Glifosat to ja leję do Kwazara na rowy :d Po grochu musiałem wypłukać ;) Kłos faktycznie zaczyna wychodzić w pszenicach oprócz tytaniki Ale tam jest inny klimat to moje Żuławy generalnie jestem dość spokojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 26, 2019 · Zgłoś post Z ciekawości jaki środek z grochu może zaszkodzić pszenicy ,jedynie na chwasty,ale to pryskałeś już dawno,czyba że jednoliścienne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 26, 2019 · Zgłoś post Tak jednoliścienne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 26, 2019 (edytowany) · Zgłoś post Zapomniałem ze taki chawast istnieje Edytowano Maj 27, 2019 przez ikcomas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 8, 2019 · Zgłoś post Jak za późno na anty przy drugim fungi? To kiedy skracasz? Optymalnie jest pierwsze kolanko i poprawka na liść flagowy i ty by pasowało z fungi 2 zabieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 8, 2019 · Zgłoś post Nie zawsze pasuje i druga dawka anty nie idzie na całej powierzchni,niemam ziemi jednakowej od końca do końca pola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 8, 2019 · Zgłoś post Optymalnie jest początek strzelania w źdźbło do pierwszego kolanka (największe rośliny pierwsze kolanko). Później efekt maleje. Czy to CCC czy TE. Co pokrywa się z fungicydem na t1. Jak mocno rośnie i mokro można ET poprawić do początku liścia flagowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 8, 2019 · Zgłoś post Etefonu nie używam ,a Te to co masz na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 8, 2019 · Zgłoś post Trineksapak etylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 29, 2020 · Zgłoś post 2 godziny temu, sapek napisał: teraz to trzeba będzie myśleć po porządnym skracaniu jak się pogoda zrobi Jak się pogoda zrobili w sensie że będzie ciepło i wilgotno W innym przypadku można tylko zaszkodzić oziminom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach