Pałuczanin81

Farmer-chat

2,722 posts in this topic

@jarki-golnij sobie szklankę ar-nalewki

@ar-jak po wyborach!awansowałeś

Powiedzcie mi, w sumie podeslijcie linka do foto przetrzasacza z-264/d 2'60 samasz, bo jest za tyle co Pani Jarkowa w markiecie wydaje. A na necie ni uja o niej

Napiszę wieczorem na portalu pauczan, to zobaczysz.

DLA jednego takiego proponowałem zastępcę w związku, pod warunkiem że zaloguje się na forum. I nic.

Wyjazd dobry. Kolejny farmerowicz poznany osobiście. Podróże kształcą. Nie będę jeździł już drogą 240 ,tylko 10 :)

To nie jest moja nalewka, to gnieźnieńska :)

@ar-10tka to nie pałuki-coś tam zahacza koło Osieka...i tyle

Kolejny forumowicz poznany osobiście ???

pawlak mawiał ot szlifiereczka się znalazła, a ja powiem gieodeta :P rzut beretem od 10tki? no ja :P

marecki się wścieka? no ja :P

no kolejny. ale farmerowicz, na forumowicza nie chce mówi że za trudne logowanie :P

nie wyobrażasz sobie oddziaływania farmera,

gdzieś się żalę posłowi jakiemuś na prawo łowieckie. poseł odpala ipada, pokazuje komentarze, że pozytywne i mówi tylko jeden jakieś głupoty pisze, patrząc po niku to od was, ze szczecina :P , no ale to akurat o portalu

była zadyma z wycinką u nas, ja wkleiłem jakiegoś linka na forum, rozmawiam z ważnym, on pokazuje maila od zastępcy. zastępca pisze szanowny panie, tu jest wyjaśnione. klika link, wyskakuje post który ja wkleiłem :P

zdziwisz się kiedyś jak ci ktoś w realu zacytuje pauczana :P, gorzej jak pojedzie mareckim :P :P

Nie kumam tych trudności z logowaniem. Toż to proste jak DK10 samochod-rodzinny.gif

O wiele trudniej zalogować kartę moja stonka, albo kupić cukier w tezcoś. Stado chińskich studentów z oklahomy loguje się bez problemu.

Ma dwa. Sam widziałem. Teraz budzę się każdej nocy z obawy przed tym drugim, bo on działa nocami, jak na polityka przystało. Ar wszystkiemu zaprzeczy, też jak na polityka przystało. :P

Pałuczanin mniej metylowego jeżeli nie widzisz różnicy:)Przy wolnym czasie możemy z Ar zrobić Tobie wjazd na chatę ;D On z północy ja z południa

1 person likes this

Skąd ar-to ja wiem,bo Go na fb namierzyłem-ale pyrlandia to po wielkopolsku,która też sięga teraz za Piłę

DLA jednego takiego proponowałem zastępcę w związku, pod warunkiem że zaloguje się na forum. Korupcja? >:D

@Pauczan, o ten wpis? Jako ar umiem wklejać, a jako Grzegorz nie :)

@Grzegorz, najpierw pauczana najedziem, potem mareckiego.

Pauczan Ty już nie sciemniaj, przeca ja ci sam się przedstawilem :)

Siłą do ZWIĄZKU-jak dziadka do kołchozu albo PZPR-ja tam po dobroci mogę-jak duże są składki