Posted November 15, 2016 · Report post O czym wy gadacie? Mialem z 10lat dopłat na raz, już obora zbudowałem, już dzondira kupowalem A na koniec wyszło że mam limit mały na karcie. A w banku nie żmienisz bo system kaput :(:( Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post Jak mam czas-to Marecki go nie ma- Oj STAJE..forum staje :) Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post Ten chat zginie śmiercią naturalną Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post @miwigos-jak my wszyscy,albo pokonają nas kredyty Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post dlaczego tak myślisz? jakby jeszcze schoutbox wypalił to mogłoby być ciekawie, np ktoś chce szybko uzyskać odpowiedź na pytanie typu " ej jutro ma być 3 stopnie, można dawać expert? szybka odpowiedź "jedź", zamiast przekopywać się przez tematy czasem nie ma nawet na to czasu, no i po powiedzmy po 2 tygodniach z automatu usuwało, jedyny chat rolniczy Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post @miwigos to nie czat z prawdziwego zdarzenia, a tyko temat i zarazem śmietnik w którym możemy sobie popisać nie zawsze na poważnie, bez drażnienia modów(o ich zdrowie psychiczne też trzeba dbać). Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post I czasem można o nie spytać. ;) @Pałuczanin, mam trochę czasu wolnego. Ale boję się o moje bańki. Jeszcze ich nie dostałem, a już groźby, że je mogę stracić. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post dzięki towarzysze broni, wreszcie ktoś o nas pomyślał po ludzku a nie jak o jakimś dyktatorze/tyranie/miłościwie panującym (niepotrzebne skreślić) Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post Jeśli ma być to tak jak pisze @agromatik Temat o wszystkim a najmniej o rolnictwie Moderatorzy wytrzymają spokojnie ;) Choć powinienem pisać za siebie :) Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post No Lucek zapunktowałeś u m.... ;D. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post Gdzie Ty Lucka widział ??? Chyba w tym filmie co Moja ogląda bardziej nałogowo Jak ja mecze Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post Czyli ten? javascript:; Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post Kurde, nie wgrało lucka. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post https://www.google.pl/search?q=lucek+zm+jak+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87+memy&tbm=isch&tbs=simg:CAQSmwEJib0CXFTJ8NMajwELEKjU2AQaCAgACAIIFwg9DAsQsIynCBpiCmAIAxIomRCjDpMbthH9GJgQlhD7BPwYkhvVJI4t6S7WJPsk0C3UJOwz5i27LxowWvI5VL1vjm87iAF55ofJrM2Il57LWwGl8pN68VGnWshggPlPf1z_19UM2AuHvuJusIAQMCxCOrv4IGgoKCAgBEgTsIPfRDA&sa=X&ved=0ahUKEwiqhO739q3QAhUBECwKHVSPC5IQwg4IGCgA&biw=320&bih=440&dpr=1.5 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post Teraz jakoś poszło. Ciężko lucka upublicznić... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post Nie możesz pisać po polsku Mnie ruskiego uczyli Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post Uczyli, ale czy nauczyli? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post Liter uczyli ale składać już nie bardzo Dlatego pisz powoli bo .... :P Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 (edited) · Report post ???-zgorzkniały miwigos się omylił-dzięki za wsparcie Edited November 17, 2016 by Pałuczanin81 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post A ja zapominam tego języka, bo nie ma gdzie go używać. Byłem wczoraj na stolarni po bejcę, pracuje tam gość z Ukrainy i fajnie zaciąga po wschodniemu. Chciałem się sprawdzić i mówię mu po rosyjsku, żebyśmy tak pogadali. Po paru zdaniach mi słów zabrakło. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post wot duraki a mienia jest ruski jazyk, a mienia w shkole ne uczit eta jazyka. My pajechali niemnożka po kanfiety na magazin, tuschnoje miaso toże my pakupili, bienzynu prywiezli, spirit wypili. Bak s nami wsegda był pałon. No ale elektrik priszeł i vsie paszło w huy Kanfietuf niet, bak u nas pustoj, gawarit nie ma s kim, ot żywot . Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post Przez te Twoje machlojki z towarzyszami Wielka armia czerwona zbankrutowała I tak zakończyła się bratnia "ochrona" Borys napił się z Lechem i ruscy pajeeechali Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post @ar, to musisz uważać, bo ja też elektryk... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post YA smotril vchora na twoj bank. U menya net nichego sztoby boyatsia Tiebia. Ty ne elektrik, ty Kashubskaya farmior Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2016 · Report post Ze świadectwem SEP kat. E do 1kV. ;) Share this post Link to post Share on other sites