Napisano Październik 18, 2020 · Zgłoś post Wiedzą komu bieda w oczy zagląda :). Albo kto NIE BYŁ na strajku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2020 · Zgłoś post Miałem korektę we wrześniu i zażartowałem żeby położyła na wierzchu ;) Faktem jest naczelnik sobie nagrabił sondaże pokazują że lecą na ryj Ale zaliczki w pierwszym dniu ktoś musi dostać z tego co wiem ciągle ci sami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2020 · Zgłoś post Ja bym wolał żeby wpłynęły za jednym razem wszystkie dopłaty, chociaż w maju ale odrazu calosc. A tak dzielą to na 10 razy i szybko się rozchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2020 · Zgłoś post Jak na 10 razy ,ja na dwa razy od czasu jak są zaliczki ,jak się szybko rozchodzą to znaczy że kiepsko je dzielisz ,u mnie czekają na inwestycje ,nie żyje z dopłat ,traktuje jak bonus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2020 · Zgłoś post W zeszłym sezonie dostałem zaliczki, a potem resztę wypłacali jeszcze w czterech ratach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2020 (edytowany) · Zgłoś post Jak ja mam gospodarstwo na Ojca i na mnie. I w dodatku jeszcze mam płatności z PRSK i ONW. U mnie jest tyle opcji gdzie $ są potrzebne, że ciężko coś na coś dokladnie przeznaczyć Edytowano Październik 18, 2020 przez lokizom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2020 · Zgłoś post Też nie żyję z dopłat tylko z 500+,a dopłaty są na inwestycje żony,której to pierwsze nie starcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2020 · Zgłoś post O kurcze a chciałem sobie pożartować z Kolegi @lokizom Że tak to jest jak się ma młoda i piękną Kobietę w domu :) A poważnie to dla mnie najlepiej by było żebym zawsze dostawał o jednej porze roku Może to być nawet ostatni czerwca ale żeby było pewne można by coś planować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 6, 2020 · Zgłoś post Umowa dzierżawy podpisana z członkiem rodziny. Co sie dzieje w wyniku zakończenia umowy dzierżawy? Umowa Dzierżawy podpisana na 10 lat minęło 5 lat od podpisana. Czy dotacje należy zwrócic w całości za wszystkie lata w przypadku zerwania umowy dzierżawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 7, 2020 · Zgłoś post Możesz zamiennie wydzierżawić inną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 10, 2021 · Zgłoś post "Uruchomienie 20 mld euro rocznie na działania pro środowiskowe. - Zgodnie z wizją przedstawioną w strategii dopłat do rolnictwa mają być w przyszłości silniej ukierunkowane na promowanie ekoprogramów, a systemy płatności mają być uzależnione od wyników. Czyli Komisja planuje odchodzenie od dopłat do obszarów, planuje natomiast wzrost dopłat przeznaczonych na konkretne działania prośrodowiskowe. " Od przyszłego roku w Niemczech dopłaty bezpośrednie EKOLOGICZNE zostały już obcięte z 300 na 160 Euro. Czyli już się zaczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 10, 2021 · Zgłoś post Zebysmy my tylko nie glodowali jak przyjdzie wielka susza w Europie. Nasi rzadzacy sa jak male dzieci, patrza tylko tu i teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 10, 2021 · Zgłoś post To jak??? Forsa na działania"prośrodowiskowe",a jednocześnie obcinają o połowę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 10, 2021 · Zgłoś post Musi zabraknąć żywności wtedy będą inaczej myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 10, 2021 · Zgłoś post Wlasnie oni mysla ze jak zabraknie zywnosci to oni ja przywioza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 10, 2021 · Zgłoś post Raczej myślą o produkcji in vitro najbogatsi tego świata Musk i Gates inwestują A te głupie baby jak sylwia i nie tylko łykają to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 11, 2021 · Zgłoś post A tak n serio to ten sztuczny kotlet ,czy mielone z czego produkują ,z powietrza nie da się, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 11, 2021 · Zgłoś post https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Mięso_in_vitro @miwigos to się nie może skończyć dobrze zobacz kto inwestuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 12, 2021 · Zgłoś post Miejmy nadzieje że będzie to droga produkcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 12, 2021 · Zgłoś post Jeszcze długo będzie droga ale masówka robi swoje Gdzieś tam w cieniu zawsze jest psełdoekologia i wielkie pieniądze Światowa finansjera chce zarobić kosztem drobnego biednego konsumenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 12, 2021 · Zgłoś post Ja tam minimalistą jestem. Mam własną wodę, ogrzewanie na drewno, przydomowy ogródek, …. Jak wszystko je…e zabraknie prądu i staną pompy ciepła, kotły na pelet, czy do biedronki tiry nie dojadą z Portugalii,, .. Jakoś dam sobie radę. Jeszcze bimber muszę opanować i polowanie. 1 osoba lubi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 15, 2021 · Zgłoś post W tym roku zostałem zmuszony do ugorowania części działek. Pomijając problem utraty dochodu, pojawił się problem natury formalnej - działki ugorowane mogę zgłosić do płatności ONW? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 15, 2021 · Zgłoś post Powinno samo Ci wskazać we wniosku, czy jest taka możliwość, jak w uprawie podasz ugór. Kilka lat temu, jak były jeszcze wersje papierowe, to miałem na kawałku ugór zgłoszony w onw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 15, 2021 · Zgłoś post możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 16, 2021 · Zgłoś post Dzięki za informacje. Teraz palec nie zadrży przed wciśnięciem "wyślij". :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach