Napisano Luty 28, 2017 · Zgłoś post Jest tu jakiś fachura od dopłat ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 28, 2017 · Zgłoś post W normalnym kraju agencja pomaga, modernizuje i restrukturyzuje. Tutaj jest niestety rozdzielaczem piniądzy. Więc nie licz na nic. teoretyzując możesz twierdzić że składając wniosek na 16 ha informowałaś arimr o tym iż masz więcej i na chłopski rozum nie jesteś już mała. Ale to mogło by się udać gdybyś miała wujka w psl. Nie odchaczenie tego wichajstra powoduje że arimr ma rację. co do sądu. decyzja przyszła w styczniu, za chwilę mamy marzec. czas na odwołanie pewnie 14 dni. Więc raczej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 2, 2017 · Zgłoś post Ja dostałem właśnie też to pismo. Do 20 czerwca. Jak to mówią "brawo pis" 1 osoba lubi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 2, 2017 · Zgłoś post Ustawa nakłada na agencję obowiązek wydania decyzji o dopłatach do 1 marca, odstępstwo stanowi "skomplikowany charakter ........" I nie znaczy to że na decyzję poczekamy sobie do daty na pisemku, równie dobrze to może być jutro albo jednak......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 2, 2017 · Zgłoś post Rok temu dostałem takie samo pismo. Potem decyzję w kwietniu, a dopłaty w maju. Teraz będzie pewnie podobnie. Składa się wniosek o dopłaty jeszcze zanim poprzednie wpłyną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 2, 2017 · Zgłoś post 18 minut temu, agromatik napisał: Ustawa nakłada na agencję obowiązek wydania decyzji o dopłatach do 1 marca, odstępstwo stanowi "skomplikowany charakter ........" I nie znaczy to że na decyzję poczekamy sobie do daty na pisemku, równie dobrze to może być jutro albo jednak......... Wiesz że taki tam co se bialorusa fundnal dostał decyzje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 2, 2017 · Zgłoś post U mnie też skomplikowany charakter a wniosek prosty nawet krów nie ma ani strączkowych 11 działek i to wszystko , bieda z nędzą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 21, 2017 · Zgłoś post Dostałem dziś nowy wniosek. Znowu nasrali tych mapek, a miało być mniej. O reszcie dopłat na razie cisza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 21, 2017 · Zgłoś post Małorolni mają lepiej-wszystko wydane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 21, 2017 · Zgłoś post Też dziś dostałem już wypełniłem ,jutro załączniki graficzne i do agencji,u mnie nie trzeba wypełniać wszystkich,jak się dublują ,mam 21 mapek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 19, 2018 (edytowany) · Zgłoś post Jak tam idzie wypełanianie wniosków ,mój prawie gotowy do lekkiej korekty za tydzień szkolenie,chyba że wymarznie,to większa korekta,prawie rok ciszy na tej stronie czyżby wszyscy dostali,ja za poprzedni rok dostałem juz wszystką kase Edytowano Marzec 19, 2018 przez miwigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 19, 2018 · Zgłoś post również dostałem cała kasę za 2017, zostały tylko "grosze" ale to tylko przez moje odwołanie za brak naliczenia 18 ar, odwołanie pozytywnie przyjęte wniosek prawie wypełniony zostało tylko wypełnić EFA ale najlepsze jest to że od piątku nie mogę wejść w wersje roboczą która wcześniej zapisałem, non stop się loguje/pobieranie danych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 19, 2018 · Zgłoś post Wczoraj nie szło dzis OK ,ogólnie do południa niema problemu pod wieczór róznie ,za duzo ludzi wchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 19, 2018 · Zgłoś post Też się zalogowałem ale kiedyś patrzałem to coś się zawieszało Pewnie tak jak mówisz za dużo ludzi na raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 21, 2018 · Zgłoś post Mam prośbę do redakcji o uzyskanie informacji z ARiMR oraz MRiRW kiedy planują naprawić E-wniosek bowiem panie obsługujące infolinię ARiMRu nie potrafią określić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 3, 2018 · Zgłoś post U mnie sytuacja wygląda tak samo, znalazłam prawnika, który twierdzi, że w sądzie idzie udowodnić, że Agencja nie wywiązała się z obowiązku informacji o możliwości wystąpienia i piszę odwołanie. Pytanie jak poszło u Was? Bo u mnie decyzja była dopiero teraz przez kontrole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 14, 2018 · Zgłoś post Jak Wam poszło ja się w końcu wziąłem bo pisali dwojako o terminie Jestem mile zaskoczony poszło bardzo sprawnie i szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 15, 2018 · Zgłoś post Jak nie masz wsiewek na jednym polu ,wypełniałem wniosek znajomemu na 18 ha zrobiło się 11 działek ,powyginanych w esy -floresy,super robota tym bardziej ż e program szwankował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 11, 2018 · Zgłoś post ... rzutem na taśmę poszło, dobrze , że ten termin składania przedłużyli... miejmy nadzieję, że będzie dobrze wszystko, aplikacja w miarę intuicyjna nawet... ale spokojny będę jak już zaliczkę przeleją :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 11, 2018 · Zgłoś post Nie wieszała się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 11, 2018 · Zgłoś post ... nie wieszała... zapis wersji roboczej praktycznie od razu, wszystko działało płynnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 19, 2018 · Zgłoś post Wie ktoś co jest grane z dopłatami ONW ? Zwykle o tej porze dawno była już kasa a teraz nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 19, 2018 · Zgłoś post Ja o żadnych swoich nic nie wiem póki co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 25, 2018 · Zgłoś post Narazie nie mam nic, żadnych zaliczek, onw, środowiskowych, itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 25, 2018 · Zgłoś post Skądś to znam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach