Napisano Październik 29, 2017 (edytowany) · Zgłoś post Jego czas się KOŃCZY Edytowano Październik 29, 2017 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 29, 2017 · Zgłoś post z okna widzę kukurydzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 24, 2018 · Zgłoś post Według mnie trzeba dac azotu na 6 ton żeby były2-3 tony ,bo jest bardzo przemarzniętry, PZU na początku kwietnia bedzie robiło zdjęcia lotnicze,na tej podstawie odszkodowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 24, 2018 · Zgłoś post Skad takie info? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 24, 2018 · Zgłoś post 2 godziny temu, miwigos napisał: PZU na początku kwietnia bedzie robiło zdjęcia lotnicze,na tej podstawie odszkodowanie Wydaje mi się że z tych zdjęć nie wiele będzie widać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 24, 2018 · Zgłoś post Oby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 24, 2018 · Zgłoś post Też o tych zdjęciach lotniczych słyszałem jak oni sobie to wyobrażają To takie macanie się z głupim przez ścianę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 24, 2018 · Zgłoś post Może wszystkim bez problemów uznają szkody i popłynie szeroki strumień odszkodowań niczym azot z pól na wiosnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 24, 2018 · Zgłoś post Tak zobaczycie (nie mam polisy) odszkodowanie jak świnia niebo My jesteśmy od płacenia składek udziałowcy od $$$ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 25, 2018 · Zgłoś post Po oględzinach dam znać czy zaliczyli,nie wiem jak oni to zrobia na 3 ha 1 hektar do przesiewu w 4 miejscach punktowo i co zrobią ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 26, 2018 · Zgłoś post Concordia:-"konieczne powtórne oględziny po ruszeniu wegetacji w pełni" Likwidacja na własną rękę,bez wypłaty odszkodowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 27, 2018 · Zgłoś post Za dużo ludzi robi ich w bambuko Będą kontrole wnioskuję po tym co pisze @Pałuczanin81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 27, 2018 · Zgłoś post Czyli przewidujesz że wpadną na pole i spytają się gdzie jest rzepak ? A raczej gdzie jest jakikolwiek ślad że rósł . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 27, 2018 · Zgłoś post Myślę że ci co liczyli że się uda mocno się pomylą Ubezpieczalnia to nie pomoc społeczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 27, 2018 (edytowany) · Zgłoś post Wychwytują tych co późno siali- mnie zaliczyli 40 szt. z 80 szt.spełniających warunki ubezpieczenia.z tego ponoć rokuje 25szt.-ich minimum dla plonu! Sąsiad robił foto samosieji ze ścierni pod kuku,że to pole produkcyjne :) w PZU z drona może mu sie uda? Dziś już drugie pole mułowatego Kadore zwiedzałem we wsi i te rośliny z 22.08 tez mają 0,8mm szyjki. Edytowano Marzec 27, 2018 przez Pałuczanin81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 19, 2018 · Zgłoś post Ubezpieczą jeszcze od czegoś czy już po ptakach? Ogień już chyba nie wchodzi w grę, może grad... A może sobie d. nie zawracać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2018 · Zgłoś post Kurła! Wstrzymali ubezpieczenia jakimś dekretem. Czy ten koszmar się wreszcie skończy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2018 · Zgłoś post Od powodzi chciałeś ubezpieczyć :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2018 · Zgłoś post Wystąp na piśmie do ubezpieczyciela z chcecia ubezpieczenia. Jak odmówią nierząd powinien ci wypłacić 1000 plus/ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2018 · Zgłoś post Tak się zrobi. Jeszcze w Concordii się zapytam. Są tylko te dwie firmy ubezpieczeniowe z dotacją państwową czy jeszcze jakieś doszły? Bo jak tylko dwie to sprawę bardzo ułatwia. Pismo kierować do głównej siedziby czy lokalnej? Zaczynamy walkę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2018 · Zgłoś post Musisz miec od 2 firm ze Cie nie chca ubezpieczyc aby sie liczylo. Firm jest wiecej, 5 o ile sie nie myle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2018 · Zgłoś post Kto pamiętał że na poczcie można się ubezpieczyć?http://www.minrol.gov.pl/Ministerstwo/Biuro-Prasowe/Informacje-Prasowe/Ubezpieczenie-upraw-rolnych 1 osoba lubi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2018 (edytowany) · Zgłoś post jest pięciu ubezpieczycieli: PZU, TUW, Concordia, Poczta i InterRisk. a o co chodzi wam z tymi pismami i tym 1000+ Edytowano Czerwiec 22, 2018 przez maslak88 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2018 · Zgłoś post Zwykle aby dostać pełne od klęsk należało mieć ubezpieczone 50% upraw Myślę że o to biega :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2018 · Zgłoś post No jo. Ikcomas wczoraj rzucił info że firmy odmawiają ubezpieczeń. Więc jedynym wyjściem jest wystąpienie do ubezpieczeń i ubezpieczenie i czekanie na odmowy na piśmie.w przypadku szacowania a potem "nierządowych" pieniędzy może takie pismo pomóc. Plan jest taki że mają płacić ok 1000 zł do ha przy ubezpieczeniu połowy gr.ornych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach