Napisano 28 Maj · Zgłoś post Nie ma sensu, oni nawet opryskiwacza nie maja:) sieje glownie owies, plus pierwszy rok pszenice, bo zabrali osobie, ktora dwa lata uprawiala i troche gnoju nawiozla pod rzepak:) gdybym nie zobaczyl tej pszenicy, to bylbym podobnego zdania co Ty @lokizom, no ale tu nic nie bylo dawane Z kolei u znajomego co dowalil kurzaka i saletry to pszenica moze za 1-2 tyg dopiero wyjdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wczoraj o 13:58 · Zgłoś post Jak u Was zabieg T3 zrobiony ? Ja czekam po niedzieli może w sobotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wczoraj o 18:08 (edytowany) · Zgłoś post Pszenica przekwitła za czym czekasz, za gorączką żeby pryskać w nocy Edytowano wczoraj o 18:08 przez miwigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 15 godzin temu · Zgłoś post Nie widzę sensu w pośpiechu dopiero zbliża się 3 tygodnie od T2 Ale masz rację idą upały to mnie zmusza do pryskania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 1 godzinę temu · Zgłoś post Ja zaczynałem pryskać po 14 dniach od T2, tyle wody nie obawiasz się o fuzarioze, pszenica ma byc zdrowa do 5 lipca , potem powinna przygotowywać się do żniw , chyba że chcesz kosić po 10 sierpnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach