Napisano wczoraj o 12:53 (edytowany) · Zgłoś post Wszyscy zalecają zmieszać protio z tebu niż dawać je solo.Miało być mokro to też się zastanawiam nad parskaniem. Jęczmień jary skończony we wtorek:150g protiokonazol+200g azoksystrobina...i robak poroniony acetamiprydem. Edytowano wczoraj o 12:55 przez Pałuczanin1981 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 8 godzin temu · Zgłoś post @barkas poczekaj aż wszystkie pylniki opadną w życie bo biedy narobisz. Z Priaxorem ostrożnie teraz, ja odwaliłem taki manewr to zielona słoma była w żniwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 6 godzin temu · Zgłoś post A fakt strobi tam jest. To co polecasz na taka pszenice? protio + tebu? czy zainwestowac w elatusa? ale on tez oze wydluzyc wregetacje? to z zytem jeszcze tydzien poczekam, moze slimaki go caklowicie nie opieprza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 6 godzin temu · Zgłoś post W zupełności wystarczy, jak już bardzo chcesz inwestować to basfoliar 36 możesz dorzucić ale ja nie daję, będę robił tylko tebu + cukier + pyretroid. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 4 godziny temu · Zgłoś post Co cukier daje? Ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 4 godziny temu · Zgłoś post Czysta energia. Podnosi jakość i MTZ co za tym idzie plon. Daję 5-7 kg. Z tym, że wtedy roślina jest atrakcyjniejsza dla szkodników i chorób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 2 godziny temu · Zgłoś post na ile litrow 250? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 2 godziny temu · Zgłoś post Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 2 godziny temu (edytowany) · Zgłoś post Ja czytałem trochę coś, po tym jak @ikcomas tu pisał wcześniej na ten temat . Razem z Tebu dobrze to zrobić. Może jak bardzo skrzypionka będzie atakować to bym to razem dał tzn. cukier, tebu i na robala. Edytowano 2 godziny temu przez sapek2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 2 godziny temu · Zgłoś post No tak robię, patrz kilka postów wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach