Napisano Październik 28, 2016 · Zgłoś post Naprawde tyle macie piachu ja wypryskałem10 kg środka sypany prosto w rozwadniacz,dziś czyszczony opryskiwacz i tylko dwie łyżki piachu ,dla mnie to nie problem,po siarczeanie magnezu też w filtrach troche piachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 28, 2016 · Zgłoś post @thug Czyli chcesz powiedzieć że dff pendimetanine i chlorotoluron Też byś dał na szpilkę w pszenicy ? a dlaczego nie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 28, 2016 · Zgłoś post @thug jeszcze troche a @jarki cały autorytet agrochemiczny na forum straci:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 28, 2016 · Zgłoś post Eee tam stracić to ja mogę resztę włosów :P Żydzi na trinity piszą BBCH 12-14 W ogóle nie wiem czy to dobry pomysł bo pendimetanine w pszenicy A za rok znów w grochu czy nie za dużo tej substancji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 29, 2016 · Zgłoś post @jarki-"Na mądrej głowie,włosy nie rosną"-głosi staropolskie przysłowie. Jeszcze długo pół Polski będzie pryskało,czym rozkażesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 29, 2016 · Zgłoś post Bardzo dobrze że mamy takich Forumowiczów jak @thug z ogromną wiedzą o ŚOR Czy @radoslaff z nieprzeciętną wiedzą o nawozach Fajnie byłoby gdyby jeszcze redaktorzy z Farmera czasem się odezwali na forum Ale o tym już dawno rozmawiałem i bez reakcji ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 29, 2016 · Zgłoś post @jarki-to nie należysz do redaktorów Farmer-a? 1 osoba lubi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 29, 2016 · Zgłoś post Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 29, 2016 · Zgłoś post Aha-w jakim celu redaktorzy mają się odezwać,skoro UCZĄ SIĘ od Nas Podziękować by mieli? W poniedziałek pryszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 29, 2016 · Zgłoś post w chemii siedzę od kilkunastu lat, pracuje w branży z chemią rolną też sporo, mam też własne gosp więc to raczej nie problem dla mnie a tak na chłopski rozum trinity jest w późniejszej fazie rejstrowane natomiast patrząć po innych preparatach ludzie maratonem jadą od szpilki http://www.agro.basf...tails_1616.html snajper ma rejestrację od szpilki http://nufarm.pl/dow...jper_600_sc.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 18, 2016 · Zgłoś post Wiatr samobójców!,ale we wtorek TU +13*C-więc opryskiwacze czas wyciągnąć-kusi mnie Expert Met na szpilkę w pszenicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 20, 2016 · Zgłoś post U mnie też jutro i pojutrze jeszcze szansa bo 10 stopni ma byc, ale ten wiatr około 6m/s robi problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 12, 2016 · Zgłoś post Minęło 3 tygodnie od oprysku expert + dff + tribenuron niby coś tam po dwuliściennych widać tylko miotła jakby niewzruszona, bać się poprawki i kasy w błoto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 12, 2016 · Zgłoś post Barts-w jęczmieniu mam taki sam brak efektu od 31.10.2016(chlorotoluron+dff+metsulfuron) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 12, 2016 · Zgłoś post Spokojnie proszę :) Panoćki U mnie pojutrze będzie siedem tygodni i wreszcie widzę efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 12, 2016 · Zgłoś post Expert jeszcze miotły nie przepuścił,na wiosne będzie OK ,teraz niema co patrzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 27, 2017 · Zgłoś post Ktoś wystartował z wiosennym odchwaszczaniem ? Jesienią odpuściłem teraz raczej klasycznie atlantis +sekator+golden tribi . Jakieś inne pomysły ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 27, 2017 · Zgłoś post Jesienią dałem spokój, troche było sucho. Też zastanawiałem się co dać? Ale raczej-Gold,atlantis,actirob (oczywiście osobno bo lubi przypalić) bo nie chce żadnych poprawek a zachwaszczenie duże. Ale to chyba trochę przy wcześnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 27, 2017 · Zgłoś post ...u mnie na pszenżyto i jeden kawałek pszenicy będzie Huzar (do tej pory u mnie kasował wszystko ładnie, miotłe też więc zaryzykuję znowu), a na drugi kawałek pszenicy Lancet... i niech się dzieje wola nieba (byle już tylko nie padało tak ze dwa tygodnie )... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 27, 2017 · Zgłoś post W piątek i sobote ma być cieplutko ,więc będe pryskał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 27, 2017 · Zgłoś post Może za tydzień pokropie mustangiem na poprawkę choć to chyba jeszcze za wcześnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 27, 2017 · Zgłoś post Axial Koplett Pike i hektar nieparzysty Lancet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 27, 2017 · Zgłoś post 1 godzinę temu, sapek napisał: (byle już tylko nie padało tak ze dwa tygodnie )... :) Ja Ci dam. Deszczu chcę. ;) Kurzy się jak szalone, wszystko potrzebuje wody, której brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 27, 2017 · Zgłoś post Ja na jesień pryskałem pszenicę expert met +legato 500 i na razie nie widzę żadnych chwastów . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 27, 2017 · Zgłoś post Czyli dff robi robotę a ile dałeś do experta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach