Napisano Kwiecień 12, 2018 · Zgłoś post Tylko jak zasiać wieje i sucho ,będa straty ,musiało by popadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2018 · Zgłoś post Wy to macie problemy drugiej dawki się zachciewa :( @lokizom słabo rośnie bo ziemia jeszcze zimna a u mnie jeszcze za mokra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2018 · Zgłoś post Zboże jeszcze dalekie od strzelania w źdźbło, nawet pospieszna arkadia się krzewi i nie strzeli szybko, aż dziwne takie różnice w fazach rozwojowych jak prawie po sąsiedzku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 13, 2018 · Zgłoś post Za tydzień będzie chyba pierwsze kolonko pojawiać się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 13, 2018 (edytowany) · Zgłoś post pszenica po przejściach ale widać efekt saletry dla porównania ta sama tylko z innego miejsca i niemal bez szkód przezimowania Edytowano Kwiecień 13, 2018 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 13, 2018 (edytowany) · Zgłoś post I jedno i drugie NĘDZA(kujawsko-pomorska) Edytowano Kwiecień 13, 2018 przez Pałuczanin81 kuj.-pom.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 13, 2018 · Zgłoś post Nie widze dużej różnicy ,a miała padnąć,nic jej nie jest 8 ton jeszcze może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 13, 2018 (edytowany) · Zgłoś post A nie jest tak że piach się szybciej nagrzewa i tam ostrzej ruszyła? Mam rzepak na długim kawałku, na jednym końcu sporo urósł a na drugim przy łące ledwo ruszył bo tak zimno ciągnie stamtąd Edytowano Kwiecień 13, 2018 przez lokizom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 14, 2018 · Zgłoś post Jasne że tak jest w dodatku w dołkach mokro czyli zimno A górki od jesieni są lepsze bo suchsze i przemiany szybciej zachodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 14, 2018 · Zgłoś post W tym roku na lżejszych ziemiach więcej tlenu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 17, 2018 · Zgłoś post II dawka podana ,spadło 10 mm ,będzie pięknie działać ,bez strat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 17, 2018 · Zgłoś post Kurcze a ja się waham czy jechać ? Ale jak przestanie padać to będzie problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 17, 2018 · Zgłoś post Ja jadę jutro, teraz już nie ma co czekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 18, 2018 · Zgłoś post 19 godzin temu, jarki napisał: Kurcze a ja się waham czy jechać ? Ale jak przestanie padać to będzie problem A niby z jakiego powodu,zawsze była podana wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 18, 2018 · Zgłoś post Bo pszenica jest dopiero w fazie krzewienia Bo pierwsza dawka bardzo duża była podana i późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 18, 2018 · Zgłoś post U mnie wcześnie w lutym i mała 60N Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 18, 2018 · Zgłoś post Najwyżej będziemy palikować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 19, 2018 · Zgłoś post U mnie też podane, na razie jest 150 N, jak kiedyś popada to poprawię saletrą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 19, 2018 · Zgłoś post Przy tej wilgoci pszenica zacznie się "gotować" Trzeba jej podać mikro do niedzieli niech zapi..dala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 19, 2018 · Zgłoś post Podane, znalezione w czeluściach magazynu z głębi mordoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 19, 2018 · Zgłoś post Ty a możesz po naszemu nie jakiś szajsenfikszen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 19, 2018 · Zgłoś post Siarczan Magnezu siedmiowodny iiiii.... Florovit znaleziony i zapomniany przez wszystkich, jakieś insole też znalazłem, trzeba to wypryskać bo pił nie będę. aaaa i testowo specjalny tajemny dodatek do RSM z piekielnych otchłani, na poprzednim forum się tym interesowałem, szukając info znalazłem swoje własne wpisy z 2010 roku ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 19, 2018 · Zgłoś post @przem z borem w pszenice, niemczuch cię przekonał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 19, 2018 · Zgłoś post Dr Szczepaniak również o borze wspominał w tym roku w zimie co tylko potwierdziło tezę "tabelki" to będzie drugi rok co stosuję ale w tamtym dawałem tylko 20 g a w tym to co "eksperci" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 20, 2018 · Zgłoś post Czyli dałeś te 45g naraz czy zamierzasz to podzielić Też rozważam bor tylko czy w tym mokrym roku ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach