Napisano Maj 6, 2019 · Zgłoś post Najpierw napisz czym pryskałeś i jakie były u Ciebie warunki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 6, 2019 · Zgłoś post Proteus + mieszanka triazolu i sdhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 6, 2019 (edytowany) · Zgłoś post Fungi bardzo dobre a temperatura w czasie zabiegu i najbliższe godziny po ? @Jacus09352 dziś za Afrodytę płaciłem 85 brutto @ansu myślę że jednak warto będzie zapłacić za kombajn ;) Edytowano Maj 6, 2019 przez jarki Połączenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 7, 2019 · Zgłoś post W oczekiwaniu na warunki do ostatniej grzybówki generalnie jak kwitnie to wygląda ładnie ale szału nie ma, pierwsze łuszczyny już są mimo kompletnego braku pszczół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 7, 2019 · Zgłoś post 19 godzin temu, lokizom napisał: 0,7 azoksy i 0,7 tebu - 82 zl netto Tebu zamiast prochlorazu? Planuję 0,6 azo plus 1 litr prochlorazu -tylko brak okna pogodowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 7, 2019 · Zgłoś post No właśnie dziś to chyba jeszcze za wcześnie na fungicydy po tych przymrozkach Ale jutro pod wieczór zabiegi na płatka bez triazoli można pomyśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 7, 2019 · Zgłoś post U mnie dziś odziwo nie było przymrozku i zaczynam dzis na płatka Amistar Gold. Ale spokojnie bo mam do pryskania na 6 wieczorow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 7, 2019 · Zgłoś post A ja biorę się z podwyższanie wieży w opryskiwaczu bo lance poniżej kwiatków wychodzą. I światła w dachu z przodu ciągnika jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 7, 2019 · Zgłoś post U mnie w tym roku na ostatni zabieg planowany Amistar Gold 0.7l +Spekfree 0.3l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 7, 2019 · Zgłoś post To jaki masz wysoki rzepak u mnie rzepaki 1,3-1,4 fajnie do omłotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 7, 2019 (edytowany) · Zgłoś post W ubiegłym tygodniu urósł o 1/2m do prawie 150cm, a dopiero zaczyna kwitnąć. Aż się boję zaglądać. Edytowano Maj 8, 2019 przez ikcomas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 8, 2019 · Zgłoś post @ansu czyli masz niski rzepak, mój największy miał ponad 2 metry. Dzisiaj przymrozek ale jutro już nie będzie i temperatura na triazole więc może się uda coś podziałać w rzepaku, ale ma znowu wiać z kolei, zresztą wieje codziennie, może w nocy się uspokoi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 8, 2019 · Zgłoś post Jak jeszcze urośnie 1m to będzie miał 2.5m. I co kto będzie miał dłuższego rzepaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 8, 2019 · Zgłoś post W tym roku jak narazie to opryskali ci co nie mogą dospać,dziś wieje będą pryskać z musu bo następne dwa dni opady,sam będe pryskał buraki,dobrze że mam opryskany rzepak 30 % już przekwitnięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 8, 2019 · Zgłoś post Miwigos, jak uważasz, Propulse podziałało przy tak niskich temperaturach czy trzeba poprawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 8, 2019 · Zgłoś post Ja pryskałem 30 kwiecień i 1 maj dwie/trzy doby było jeszcze ciepło,według mnie tak ,napewno lepiej niż ci co teraz pryskają ,wczoraj pryskali a było jescze zimno ,dziś wieje nastepne dwa dni ma popadywać, u mnie bliżej połowy kwitnięcia już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 8, 2019 · Zgłoś post Właśnie skończyłem pryskać, z tym wiatrem to nie było tak źle, trochę ucichło przed wieczorem. Na połowę Pictor a na drugą 0,7 prochlorazu + 0,6 tebukonazolu o stężeniu 430 g/l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 8, 2019 · Zgłoś post @ejcz OK poprawiłem posprzątałem Dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 8, 2019 · Zgłoś post Dokładnie @maslak88 jeszcze w tej chwili jest 9°C Zabieg uważam za udany choć nerwowo było 175g azoks + 480g prochlorazu Aby do żniw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 9, 2019 · Zgłoś post Rzepak się już pochylił po oprysku,czy stoi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 9, 2019 · Zgłoś post chodzi Ci o to czy na ścieżkach się pochylił? Na ścieżkach się pochylił, chociaż w niedzielę pryskałem na chowacza to do wczoraj wstał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 9, 2019 · Zgłoś post Rzepak ma wzrost średnio około przednich lamp 330 Jestem zdziwiony jak małe szkody wyrządziłem Cienizna i tyle w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 9, 2019 · Zgłoś post @jarki znów dojeżdzal gorąca trzydziestkę późnym wieczorem w łanie rzepaku :D Dobrze że mało wygniótł ... 1 osoba lubi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 9, 2019 · Zgłoś post Jak ja mam Ci bana nie dać Do trzydziestki to trza mieć zdrowie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 9, 2019 · Zgłoś post Na to chyba jescze mamy Po co ci wysoki rzepak,ja wole niski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach