Napisano Październik 18, 2017 · Zgłoś post 4,5 tony po 1600 zł stawka 184 zł PZU ubezpieczenie pakiet jesień plus przymrozki wiosenne i grad, odpowiedzialność kończy się 31 sierpnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2017 · Zgłoś post To za darmo,u mnie prawie dwa razy wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2017 · Zgłoś post No właśnie też jestem zaskoczony, mimo szkody całkowitej dwa lata temu - zapomniałem dodać, że ta stawka to przy franszyzie 17% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2017 · Zgłoś post Opcja z 17 procentową wypłatą była ok przy wykupie rezygnacji z 10% udziału własnego . Jest to wariant na pewno tańszy i dość korzystny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2017 · Zgłoś post Rzepak 4.5t/h po 1500zł - składka 175zł 4.5t/h po 1700zł - składka 198zł Przy 17% franszyzie. Opcja wykupu wkładu własnego +10% Zainteresowanych proszę o kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2017 · Zgłoś post I powiedz jeszcze że dla każdego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2017 · Zgłoś post Dla KAŻDEGO :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2017 · Zgłoś post A przy 25% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 18, 2017 · Zgłoś post ...Niestety jeszcze nie...nie teraz. Pracujemy nad tym aby nasza oferta była bardzo elastyczna i odpowiadała zapotrzebowaniu na rynku. Może od nowego roku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 19, 2017 · Zgłoś post 17 % na przezimowanie to tak na otarcie łez dla mnie bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 19, 2017 · Zgłoś post ale zawsze coś.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 20, 2017 · Zgłoś post zaraz, zaraz @miwigos nie mylisz trochę pojęć? 17% franszyzy to lepiej niż 25% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 20, 2017 · Zgłoś post Nie 25% lepiej , 17% to grosze dadzą nie widze sensu ubezpieczenia ,dla mnie to dobrze ubezpieczyć lub wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 20, 2017 · Zgłoś post Limit wynosi 17% z ujemnych skutków przezimowania Dla rzepaku np. wygląda to tak: 5t/h po 1500zł 5x 1500=7500 zł x17% = 1275 zł -10% (udział własny) = 1147,5zł W PZU jest tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 20, 2017 · Zgłoś post Halo, halo chłopaki! Ten gość od pocztowych Was wkręca! Franszyza, wpiszcie w google to jest udział własny a nie wypłata odszkodowania! Ujemne skutki przezimowania liczy się w moim przypadku tak: 4,5*1600=7200 to jest suma ubezpieczenia. Na wiosnę jak nie przezimuje dostaję z tej sumy 25 procent tj. 1800 minus FRANSZYZA 17% czyli udział własny to wyjdzie 1494 do hektara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 20, 2017 · Zgłoś post @ikcomas A masz z na polisie 25% napisane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 20, 2017 · Zgłoś post No tak...źle napisałem...teraz widzę ...nie wkręcam Was Panowie :) Franszyza to 10% ... limit wypłacalności to 17% przy przezimowaniu - obowiązuje do 30.04 przymrozki wiosenne - od 15.04 do 30.06 .....przepraszam za zamieszanie Ikcomas - brawa za czujność :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 20, 2017 · Zgłoś post No i właśnie stąd ta niska składka. Rolnicy wprowadzeni w błąd się ubezpieczą bo tanio a jak przyjdzie do wypłaty odszkodowania to guzik dostaną. Z całym szacunkiem ale jak wchodzicie na rynek to wypadałoby nie kombinować tylko jasno przedstawić zasady no i jakieś promocje na początek a tak to wychodzi gorzej niż u konkurencji. U mnie na polisie jest napisane pakiet jesień 17%. Te 17 procent to jest franszyza a w OWU jest jasno - wypłata 25 procent sumy ubezpieczenia jak zostanie mniej niż 16 szt. na wiosnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 20, 2017 · Zgłoś post nie ubezpieczam. co to ta franszyza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 21, 2017 (edytowany) · Zgłoś post Dnia 5.07.2011 o 15:10, jarki napisał: 6000*11%-10%=594zł/ha Te 10% to właśnie udział własny w szkodzie czyli franszyza Edytowano Październik 21, 2017 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 21, 2017 · Zgłoś post Ale to zawiłe-później takie @Ubezpieczenia Pocztowe nas nałapią,a na wiosnę będzie zdziwienie,ani na polu-ani na koncie W trakcie wymarznięć 2016 też nie doczytałem i mnie Concordia za dużo nie dała (pierwsze moje to było wykorzystane ubezpieczenie) Ten "Pocztowy"to z udziałem PiSu działa(przez KRUS)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 22, 2017 · Zgłoś post Gość mnie na dobre wyleczył A już rozważam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 29, 2017 · Zgłoś post Rzepak tragedia...sporo rolników zaorało, kukurydza jeszcze stoi. Po wczorajszych i dzisiejszych deszczach ciężko będzie wjechać na pole. I jeszcze wilgotność ziarna - 23% - do wyceny dobra, ale trzeba dosuszyć Pogoda coraz gorsza, oziminy w różnym stanie. Wszystkich zainteresowanych Ubezpieczeniem Upraw proszę o kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 29, 2017 · Zgłoś post Kukurydza 23% wilgotności po tych deszczach ? Widziałeś ty kiedykolwiek qq z bliska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 29, 2017 · Zgłoś post Pomylił szacowanie wilgotności z % strat w ubezpieczeniach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach