Napisano Czerwiec 22, 2021 · Zgłoś post Fungicydy; ilość cieczy -do powierzchni roślin. BASF kiedyś robił badanie. Warto czasem dać więcej wody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 8, 2023 · Zgłoś post 2 godziny temu, ikcomas napisał: Zimy nie widać, rozważacie jeszcze jakiś zabieg fungicydowy? Ty serio to piszesz, o tej porze roku, to opryskiwacz do zimy przygotuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 8, 2023 · Zgłoś post Dokładnie. Tez chce na dniach zalać plynem, umyty jest, miejsce w garażu już też prawie jest gotowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 8, 2023 · Zgłoś post Mój zimuje pod chmurką od kilku lat. Rzepak "do jajec"-dawno taki nie wyrósł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 9, 2023 · Zgłoś post 11 godzin temu, lokizom napisał: Dokładnie. Tez chce na dniach zalać plynem, umyty jest, miejsce w garażu już też prawie jest gotowe To cały rok pod chmurką stoi ? , ja nie zalewam płynem , nie widze takiej potrzeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 9, 2023 · Zgłoś post 3 godziny temu, miwigos napisał: To cały rok pod chmurką stoi ? , ja nie zalewam płynem , nie widze takiej potrzeby Cały nie, ale od marca do października tak. To najczęściej używany sprzęt i zawsze ,, pod ręką musi byc" żeby nie marnować czasu na ciągle parkowania. Przyjeżdżam z pola i zostawiam pod następne napełnianie zawsze. Po 11 latach musiałem wymienić weze hydrauliczne, inne elementy w stanie idealnym, jedynie śruby łączące opasanie zbiornika zaczynają korodować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 9, 2023 · Zgłoś post Fajnie jest jak stoi pod chmurką bo można zalać wodą ta się ogrzewa Jednak słońce ma bardzo duży wpływ na wszystko co z gumy plastiku Dziś jakość tych wyrobów jest też bardzo marna Choć w markowych opryskiwaczach?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 9, 2023 (edytowany) · Zgłoś post Jeśli pryskam na nastepny dzień to stoi na dworze , jak nawet dzień przerwy to wjazd do garażu , nie musze odczepiać, obecny co jest do sprzedaży po 13 latach użytkowania , wygląda jak nowy Edytowano Listopad 9, 2023 przez miwigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 9, 2023 · Zgłoś post Poprzedni opryskiwacz stoi u byłego wspólnika w krzakach od 1990r do dziś.Przykryty workiem B-B... skorodowany,ale sprawny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 9, 2023 (edytowany) · Zgłoś post 3 godziny temu, miwigos napisał: Jeśli pryskam na nastepny dzień to stoi na dworze , jak nawet dzień przerwy to wjazd do garażu , nie musze odczepiać, obecny co jest do sprzedaży po 13 latach użytkowania , wygląda jak nowy Odczepiać to właściwie odczepiam tylko do nawozu na wiosne. A wlasciwe to najpierw nawoz jest siany a potem tylko opryskiwacz. Czemu sprzedajesz? Edytowano Listopad 9, 2023 przez lokizom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 10, 2023 · Zgłoś post Ja nie takich problemów bo mój nie potrzebuje ciągnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 10, 2023 · Zgłoś post A Ty co? Plecakowym lecisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 10, 2023 · Zgłoś post 14 godzin temu, lokizom napisał: Odczepiać to właściwie odczepiam tylko do nawozu na wiosne. A wlasciwe to najpierw nawoz jest siany a potem tylko opryskiwacz. Czemu sprzedajesz? Kupiny nowy większy na GPS 2 godziny temu, barts napisał: Ja nie takich problemów bo mój nie potrzebuje ciągnika To Ile TY masz ha że masz samojezdny 1000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 10, 2023 · Zgłoś post Jaja sobie robi jak zwykle. U mnie na 700 ha nie mają samojazda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 10, 2023 · Zgłoś post Aeroplan :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 10, 2023 · Zgłoś post A to taki luksus samojezdny że trzeba latyfundia posiadać , chyba że myślicie o nowce, trafiają się fajne używki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 10, 2023 · Zgłoś post Jeszcze nie spotakałem coś fajne , tanie i dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 30, 2023 (edytowany) · Zgłoś post @barkas Ja pompy nie wymontowuje, nie wiem jak duzy masz opryskiwacz, ale z belki muszisz zaworki powykręcać ,albo wydmuchać, nie wiem czy masz zwory zwrotne , bo może pryskasz małym zawieszanym, tak czy siak , ja czekam na rozsiew nawozu Edytowano Listopad 30, 2023 przez jarki Barkas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 30, 2023 (edytowany) · Zgłoś post Ja przepuszczam przez belkę plyn i nie wykręcam nic Edytowano Listopad 30, 2023 przez lokizom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 30, 2023 · Zgłoś post W obecnym mam system gdzie powietrze wydmuchuje wszystko z układu , wystarczy fitr sawny zdjąć ,korek z pompy wykrecić i 3 zawory przeciwzrotne , super proste rozwiązanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 30, 2023 · Zgłoś post To u mnie lód wszystko wypycha.Odkręcam tylko końcówki na każdej sekcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 1, 2023 · Zgłoś post @miwigos tak zawiszany, 1000 l, 18 m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2023 · Zgłoś post Taki mały plecak :D :D Kiedy miałem pilmeta 400 to tylko ostatnie dysze wykręcałem Kolega też tak zaczął robić pewnego razy zimą zahaczył 360-3P i podłączył przekaźnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2023 · Zgłoś post I było tylko pyk , bok pompy do wymiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 9, 2023 · Zgłoś post Dokładnie tak było, chciał podnieść z założonym przekaźnikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach